Toronto Newcomers
-
Хлопці і дівчата, потрібні моделі на стрижку, будь-яку, беру символічно $10 . Район етобіко(Кіпліг, Іслінгтогон)
-
-
Щоб перемогти підорашку ми маємо бути непохитнимі у вірі як таліби
-
Де вони стикнулися з народним спротивом. У першому випадку скріпленим ідеологією, а у другому вірою.
-
Немає нації, які не програвали битв та воєн. Навіть США зазнали поразки у В'єтнамі та Афганістані
-
Китай це багатотисячолітня імперія
-
І що що вони програли?
-
Таким чином уряд Канади який "не підтримав передачу та застосування Україною касетних боєприпасів" виплачує мені додаткові репарації.
-
Мій гендер це швайнокарась і я цим пишаюся
-
І взагалі, якщо ви вважаєте слово "гей" образливим, то можливо вам не місце в толерантній Канаді?
-
Німеччина, Франція, Італія та Іспанія, Канада і Британія НЕ ПІДТРИМАЛИ передачу України так необхідних нам високоефективних боєприпасів. Само тому вони є і терпілоїдні еврогейці. Бо як продавати підорашцям електроніку для ракет та ПНВ до танків, то це було для них нормально. І визискувати ці держави для Українців це право і обов'язок.
-
І після цього всього - рашист це я. Ну круто, так і переможемо.
-
І що є якесь незадоволення у 150тис молодих Українців, що Канада не підтримала передачу зброї нам третьою країною? — Відповідь: звісно ні, бо це ж не наші проблеми, а тих хто залишився в Україні
-
К сожалению, все процедуры с внутренним паспортом Украины делаются только на территории Украины. Консульство в Канаде вам не поможет. Мы узнавали несколько лет назад. Пришлось лететь в Украину. Тем, кто пишет, мол, зачем вам в Канаде внутренний паспорт Украины - а как податься на новый Украинский загранпаспорт, если у него срок подойдёт к концу? Без напросроченного внутреннего паспорта это невозможно сделать в консульстве в Торонто