Toronto Newcomers
-
Здравствуйте! Приехали по cuaet с бабушкой , ей 77 лет. Я знаю, что здесь дают выплаты людям в таком возрасте, но не могу найти информацию по этому поводу. Подскажите, кто знает, пожалуйста
-
десь через три неділі будуть скидки « бек то скул». На все що звязано з школою, на компи , електроніку, мобільники та плани до них. Дивлячись що саме вам потрібно.
-
Мне тоже интересно
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, если кто то сталкивался. Нам нужно получить справки о несудимости с Германии, так как мы там прожили больше 6 месяцев. Как это правильно сделать, находясь на территории Канады? Куда стоит обращаться? И можно ли получить эти документы on-line? Заранее благодарю!
-
Вокал: Для початку - визначимо голосовий діапазон, особливості і переваги тембру власного голосу дитини та визначимо бажану мету занять. Ну а далі будемо працювати над постановкою голосу вокаліста, правильним диханням та подачею звуку. Вивчими різні вокальні прийоми та будемо працювати над розвитком вокального слуху і найважливіше – вмінням артистично передати основний зміст музичного твору, його характер та настрій. Щоб він не залишив нікого байдужим. А для цього дуже важливо, навчитись забути про невпевненість та соломязливість, а ввійти в образ і неймовірно гарно виконати той чи інший музичний твір! Клас фортепіано (постановка рук та розвиток дрібної моторики, засвоєння навиків різних прийомів гри, фразування та динаміка, засвоєння різних ритмічних структур та відчуття ритму і ін). Музична освіта (вивчення нотної грамоти та сольфеджіо, гармонія, побудова музичного твору, читання нотного тексту та розвиток навику підбору музичного твору на слух).
-
Доброго дня. Якщо Ви бачите у своїй дитині потяг до співу, бажання грати на фортепіано та відчуваєте що вона хоче дружити з музикою всерйоз - пишіть або дзвоніть в приват! :) (4376630077) Я маю вищу музичну освіту по класу вокалу та фортепіано, допоможу Вашій дитині розкрити свої музичні здібності за напрямками: вокал, музична грамота та фортепіано. Допоможу стати впевненішою в собі, вільно висловлювати свої думки, працюючи над чіткістю подачі звуків, інтонацією, тембром голосу не тільки у співі, але й у звичайній розмові у повсякденному житті та навчанні.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/germany.html
-
Немецкое посольство
-
Всіх вітаю! Якщо хтось мені писав про допомогу з англійською, напишіть будь ласка ще раз❤️ Рада допомогти почати вивчати англійську мову новоприїжджим🫶🏻 Безкоштовно Слава Україні!🇺🇦
-
Це якого числа?
-
Ще cyber monday and December christmas week. Чорна п'ятниця втратила свою популярність за декілька років. Вже не те, що було. Люди купують авжеж, просто такого ентузіазму вже немає
-
27 листопада, потім з 18 по 23 грудня дуже багато знижок. Але треба добре розбиратися що таке знижка і чи вартує покупка тої знижки. 10-30% таке собі
-
Скажите пожалуйста кто был в посольстве на продление паспорта. Как все проходит ?
-
Доброго дня зніму кімнату бюджет 800-850
-
Печаткою продовжив собі, на сайті написано яка процедура. Там тільки 2 дні на тижні є вікна для зацікавлених. Але реально сказали, що крім україни і канади буде тяжко кудись подорожувати
-
Хм, не могу знайти цю інфу вже там. Також на аппоінтмент не зареєструватися. Можливо краще туди їхати і дізнаватися, якщо інших джерел немає
-
Там вроде каждый день в определённое время... Поэтому немного не понимаю как происходит 😅
-
Не знаю...поэтому и пытаюсь узнать кто прошёл эту процедуру в Торонто
-
жива черга?
-
Может кто знает есть ли в торонто какие-нить нормальные сходки желающих попрактиковать инглиш (я не расист. но без индусов желательно)? Посмотрел Meetup там какие-то мертвые ивенты либо что-то онлайн за деньги
29 Jan 2023, 10:47
80104/115892
about 2 hours ago