Toronto Newcomers
-
www.google.ca/search?q=language+exchsnge+meetip+toronto&sxsrf=AB5stBitXXFF7QrwK7TU4ddNP7TsSAEAzg%3A1689039425983&source=hp&ei=QbKsZMPxOb2Pur8PuJ280Ac&oq=language+exchsnge+meetip+toronto&gs_lcp=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-4AQM&sclient=mobile-gws-wiz-hp#fpstate=tldetail&htidocid=L2F1dGhvcml0eS9ob3Jpem9uL2NsdXN0ZXJlZF9ldmVudC8yMDIzLTA3LTIyfDM3NTA1MjAzNDU1MzIyOTEyNTc%3D&htiq=language%20exchange%20meetup%20toronto&htivrt=events
-
Привіт всім дівчатам в Торонто🤍🌸 Ми раді представити вам нашу спільноту MIZH.NĀMY, створену для того щоб об’єднати українок які мають спільні інтереси, а також створити незабутні враження разом. Ми івент-ком‘юніті, що займається організацією різнопланових заходів для дівчат в Торонто: зустрічі зі спікерами, бранчі в найкрасивіших місцях, заняття з йоги та медитації в найкращих студіях Торонто. В суботу 22 липня о 18:30 відбудеться наш черговий Wellness event у студії JAYBIRD🧘🏼♀️✨ Офіційним спонсором нашого івенту буде Five Minute Journal, що надаватиме подарунки нашим дівчатам🎁 На вас чекає релаксуючий стретчінг, елементи hot йоги, дихальні вправи та медитація на звукових чашах, а також приємна атмосфера та нові знайомства🙌 Квитки можна придбати за посиланням: www.eventbrite.com/e/2207-wellness-event-tickets-671808967707 Більш детальну інформацію та фото/відео з наших минулих івентів можна знайти в нашому instagram: instagram.com/mizhnamy.events
-
Любі українці. Звертаюсь з проханням до вас про допомогу, сподіваюсь на розуміння! Терміново потребуємо допомоги, більше просто немає куди звертатись. Я залишилася без роботи з двома дітьми, добре що є дах над головою. Чоловік пішов від нас рік тому, перший час допомагав але зараз навіть немає з ним зв'язку і ніякої допомоги для дітей від нього немає... Я навіть уявити не могла що ми опинимось в такому положенні. Соромно дуже що так прошу допомоги, якщо у вас є можливість допомогти, то напишіть мені будь ласка в приват. Вибачаюсь якщо що, дякую за увагу.
-
Я не продлевала, но когда там была видела как это происходит. Да ,живая очередь. Но советую приходить пораньше, до открытия. Продлевают в промежутке между теми у кого есть appointment, кто-то не пришёл на своё время или быстро решили вопрос и есть время до следующего appointment. Если раньше придете,есть вероятность что сделаете в этот день.
-
Доброго дня УСІМ. Син 16 років шукає підробіток на літні канікули. Щось важко підшуковується. Торонто. Можливо хтось підкаже,буду дуже вдячна. Англійською володіє.
-
From the bottom of my heart I want to say a big thanks to you Sir for you have proven to me crypto currency investment is legit with the guidelines I was able to make $2,800 within 48hours in crypto currency investment with a little start up capital $300 you're a trustworthy woman to everyone out there in search of a trustworthy trader I recommend his to you all who are interested to win big .contract to join via telegram link below
-
Вітаю, напишіть будь ласка, якщо терміново потрібна мед допомога , куди треба їхати в Торонто , син приїхав по Cuaet , мед карту ще не зробив.
-
Кто-то недавно спрашивал про выплаты на гроссери, не могу найти Если ещё актуально - мы получили первый чек, эта выплата не одним платежом оказалась, а разбита на несколько 🙈 Больше никаких нюансов, всё как обычно
-
Дякую 🙏