Toronto Newcomers
-
Дякую за інфу
-
Дякую
-
Так, дочці 9 років .
-
У малой это у ребенка? Если у ребенка то можно оформить детям дополнительное покрытие на зубы от Онтарио. Семейный врач знает какие документы надо.
-
Всім привіт. Хто тут з палаткрю хотів? Подруга забукала кемп сайт на 6 людей з 28 по 31 липня ( Friday 16.00 to Monday 12) не може поїхати. Ціна 150. Alqonkin park. Телефон Inna 416-400-7447
-
With rental income or first time buyer? Податки окрема справа а от expenses lawyers, moving. Краще мати доброго брокера й всі питання ставити до юриста. Там багато різниж ньюансів є
-
Да, так и написано
-
Лучше зайдите на сайт CRA они сейчас пишут про grocery scam rebate, check all the information, have to be doubleted
-
Привіт всім! Мене звуть Валерія, мені 19 років🇺🇦 Я у Торонто вже тиждень і зараз шукаю приймаючу сім’ю принаймні на 2 місяці в Торонто чи GTA. Тому що бюджет дуже обмежений. Можу робити все по дому, доглядати за дітьми, допомогати у всьому, що потрібно. І звісно буду шукати роботу, зараз вже маю складене резюме. Я не п'ю, не палю, не маю шкідливих звичок, не маю з собою домашніх тварин, але pets friendly.😊 Будь ласка, напишіть мені в DM, якщо ви можете мені допомогти чи знаєте когось іншого хто може допомогти! Наперед дякую 🙏
-
Hello i must share this testimony with everyone do you know there is a wonderful platform out there which pays legit and real money ?? I can't say more i invested a little amount of money $500 and got back $5000 in just 48hours I'm surprised i decided to share this. If you're interested kindly click on the link below to get started @Felicia_Tobesimee @Felicia_Tobesimee t.me/joinchat/OjU5c7JVBQQ3ZDFk
-
Мы переводили у Игоря Исаева. Он тут в чате бывает кидает рекламу. По-моему долларов на 10 дешевле за страницу
-
Добрий вечір. 🙏 Підкажіть будь ласка, у чоловіка закінчується срок дії старого паспарту з вклеїною візою, він отримав новий паспорт. Що потрібно зробити щоб вклеїти візу в новий паспорт. ( Чоловік знаходиться в Україні)