Toronto Newcomers
-
Вы имеете ввиду permit resident?
-
Год. Но поймите что все зависит от программы и какая подходит именно вам. Плюс финансы
-
У меня знакомые получили. Но все индивидуально. Много программ и разное время
-
Это не так просто. Нужно искать иммиграционного консультанта
-
Ну вам нужно подобрать программу специальную под вас. И это не быстрый процесс
-
З 15 серпня звільняється кімната в квартирі в центрі Торонто, шукаємо когось на поселення замість себе. Плюси: - гарна локація, прямо на метро Еглінтон - кімната доволі простора, повністю мебльована, все у гарному стані - є власний санвузол і балкон - є багато стафу, який надає в безкоштовне користування лендлорд - дозволяють жити з котом / можливо навіть з невеликою собакою - лендлорд - приємна подружня пара, які цінують особистий простір і завжди раді допомогти - супермаркет Метро у будинку(навіть не потрібно виходити на вулицю), поряд багато магазинів (Долорама, Loblaws), ресторанів - на даху будинку безкоштовні басейн, сауна - даунтаун в пішій доступності - все включено в орендну плату (вода, електроенергія, опалення, дійсно швидкий інтернет) - легкий формат заселення, без запиту на перевірку кредитної історії і тд. Гарний варіант для старту, якщо тільки приїхали - ідеально для пари. При поселенні одному можливе зменшення ціни. Бюджет $1600. Можливий торг навіть для пари. Для звʼязку краще писати тут або WhatsApp, тому що майже постійно на роботі. Марина 416 262 2494
-
Доброго вечора! Підскажіть, будь ласка, чи можна продовжити візу дитині будучи в Канаді. У сина паспорт до вересня цього року, відповідно і віза до кінця дії паспорту. Новий закордонний паспорт зробили, тепер потрібно візу. Підскажіть, будь ласка, яким чином це можна зробити.
-
Всім привіт! Шукаю на завтра рафік чи мініавтобус для перевезення матрацу. Приблизний район: з Viktoria Park Station до Іslington Station.
-
Я просто шукаю людей, які поселяться після мене) ціну не я формую. На жаль, така ціна ринку. В нашому будинку студія від 1950 без комунальних, до речі.