Toronto Newcomers
-
Мала бути поїздка з палатками. Перед виїздом я отруїлася, про що повідомила. Я так розумію, що це пише той, хто робив групове бронювання кемпінгу. Передоплату ніхто не робив, і він зі мною теж ні про що не домовлявся, учасників просто розподілили на групи. В результаті кемпінг вийшов дорожче, ніж планувалося. Буває таке, що люди захворіли і не змогли поїхати. Наступного разу перш ніж бронювати за когось варто хоча б попередити. В результаті 22 долари/людина прийшлося розподілити серед тих, хто поїхав.
-
Можна спробувати, напишіть мені в особисті, будь ласка:)
-
З 15 серпня звільняється кімната в квартирі в центрі Торонто, шукаємо когось на поселення замість себе. Плюси: - гарна локація, прямо на метро Еглінтон - кімната доволі простора, повністю мебльована, все у гарному стані - є власний санвузол і балкон - є багато стафу, який надає в безкоштовне користування лендлорд - дозволяють жити з котом / можливо навіть з невеликою собакою - лендлорд - приємна подружня пара, які цінують особистий простір і завжди раді допомогти - супермаркет Метро у будинку(навіть не потрібно виходити на вулицю), поряд багато магазинів (Долорама, Loblaws), ресторанів - на даху будинку безкоштовні басейн, сауна - даунтаун в пішій доступності - все включено в орендну плату (вода, електроенергія, опалення, дійсно швидкий інтернет) - легкий формат заселення, без запиту на перевірку кредитної історії і тд. Гарний варіант для старту, якщо тільки приїхали - ідеально для пари. При поселенні одному можливе зменшення ціни. Бюджет $1600. Можливий торг навіть для пари. Для звʼязку краще писати тут або WhatsApp, тому що майже постійно на роботі. Марина 416 262 2494
-
Не зрозуміла питання, уточніть, будь ласка
-
помню был в инсте один чел, продавал товар, согласных добавлял в отзывы, а те кому по его мнению не нравится он их в чс кидал или в целом кидал. Через пару мес чуваки собрались и отхерачили молодого, с тех пор он завязал
-
Vasyl M удаляет?