Toronto Newcomers
-
О каком новом доме вы говорите — не совсем понимаю. Когда компания является рентовкой, так еще и на своем сайте отписала актуальные цены на их дома
-
Лично я никого не уговаривал. И почему уже 2500? Писали 2000, в сообщении которое вы удалили :)
-
www.gwlraresidential.com/apartments/on/toronto/grenadier-square-high-park-village/floorplans
-
You need to be an admin to do this.
-
/ban
-
На фото не новый дом 👹 А старая рентовка
-
Так видалила, тому що фото будинку який скинули новий , відповідно ціна така . Почитайте уважно мої коментарі. Що ви намагаєтеся довести ?? Запевняти людей що в цьому районі не реально зняти 2бедрум менше 2500 не маючи особистого досвіду аргументуючи «Но вообще украинцы недавно отписывались оттуда»
-
Ох уж эти любители обделавшись удалять свои сообщения…
-
Я квартиру шукала по іншому принципу , не через рієлтора. Ми чекали на свою 1,5 місяці, знайомій 1 місяць прийшлося чекати . В новому будинку були 2 бедрум від 2700( це листопад місяць). Так , ціни дійсно трохи піднялися за місяць , але в нашому будинку і нещодавно здавали 1 бедрум янг за 1800.
-
Да и с чего бы вообще 2bd должен стоить дешевле чем 1bd в любом соседнем доме
-
На скрине старая рентовка🤨
-
Пів року назад. Тут кожного місяця ціна росте, на рент в кондо( власники інвестори) платять під 5.5% річних за моргіч. А були 1.75%
-
Це новий будинок тому такі ціни за 2 бедрум
-
Куда уж больше, лол Но вообще украинцы недавно отписывались оттуда, за 2бд в августе отдали 2700
-
Попробуйте в понеділок, перезвонити та уточнити за ці ціни що на сайті розміщені. Це замануха як правело.😢
-
Компанія в якій я знімаю має ще 5 будинків і вони різні , відповідно і ціни різні
-
Так мы про конкретный адрес) На их сайте есть цены на каждый по каждому адресу
-
У власності однієї компанії може бути багато будинків тому і ціна різна
-
2900 на их сайте
-
Общался с риелтором, убеждала меня, что надо искать именно дом и ценник будет от 4.5к
29 Jan 2023, 10:47
808/116784
36 minutes ago