Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t518598068T Offline
    t518598068T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    "До нас тільки зараз, як до жирафа, почало доходити, хто ми є... Ні, підказки і натяки демонстративно були розкладені повсюдно, але ж ми такі скромні, такі толерантні, такі поступливі, такі меншовартісні і віктимні, що аж сліпі. А чи ставили ми собі питання: «Як так сталося, що народ «кріпаків» зайняв найбільшу та найродючішу територію в Європі?» Україна розміром приблизно, як Британія, Румунія і Польша разом узяті. Яким чином «сільська» мова, «малоросійськоє нарєчіє, которого нє сущєствуєт» має сукупно до мільйона слів??? Перші українські слова (мед і страва) були записані Пріском Панійським у таборі гунського володаря Аттіли на території сучасної України в 448 р. н.е. Як в «маленькую культуру» вмістилися 200 000 народних пісень, велика національна кухня, орнаменти, обрядовість, архітектура, колосальний живопис, перші в Східній Європі академії і книгодрук, стародавні літописи і кобзарство, гумор, театр Корифеїв і «Березіль», музика Веделя і Березовського, Сковорода і Вернадський? Такої «маленької» культури вистачило б на десять народів. Як вийшло, що предки «молодої держави, якій всього лише 30 років», брали столицю Візантії Константинополь ще в 907 році, знищили Хозарський каганат 968 році, спалили османський флот у 1615 році, палили передмістя Москви 1618 року? І це лише верхівка верхівки айсберга. Мене особисто НЕ дивує фантастична сила українців, продемонстрована в останній рік. Українці були такими завжди. Нам про це кричать історія і пам’ять поколінь. Просто ця пам’ять до нас повертається надто повільно. Ми, як гидке каченя, що виявилося лебедем і полетіло з курятника меншовартості. І нам треба терміново навчитися ЛЮБИТИ і ПОВАЖАТИ себе, як це роблять нормальні незакомплексовані народи. Бо ми не кури, а лебеді, і батьки наші лебеді, і прапрадіди були вільними та прекрасними! Вони високо літали і в курниках не жили. Це треба знати і пишатися! У будь-якій незрозумілій ситуації пишайся Україною! Це обгрунтовано. Я перевіряв." (с) Олександр Висоцький #всебудеУкраїна
    1 Reply Last reply
    0
  • t5949009162T Offline
    t5949009162T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Здрастуйте, я в поисках людей для работы в сфере арбитража криптовалют. Покажу и расскажу все что нужно, доведу к финансовой независимости, сможет разобраться даже новичок. Работаете на своих личных аккаунтах. Средства под управление и оплат на перед НЕ беру! Работаю под процент от вашей прибыли
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valera
    wrote on last edited by
    Афигеть 😐
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алиша🎀
    wrote on last edited by
    Вот такой же вопрос, скажите пожалуйста кто уже переехал из Европы, хуже или лучше? Работа, страховки, медицина, магазины, жилье??? Стоит ли ехать вообще без учета того, что там в Канаде виза дается на дольше, чем в Европе?
    1 Reply Last reply
    0
  • t392029240T Offline
    t392029240T Offline
    Kateryna Shestozub
    wrote on last edited by
    Access связались с мужем очень быстро, буквально на следующий день позвонили с предложением о подработке, и после этого предлагали стабильно А мне написали спустя 2 месяца как появилась сезонная вакансия для девушек ( JVS долго обрабатывают всё Неделю на ответ, потом предложили пройти программу (месяц) и после этого всё не могли предоставить консультанта ко мне (к слову до сих пор ответа нет спустя 3 месяца после обучения у них) Но однажды они позвали меня на их ярмарку вакансий, которая оказалась моей самой удачной - по моему направлению я оставила 2 резюме (маловато из списка представленных работодателей) но ответ о предложени работы пришёл от всех, так что это 100 процентный отклик получился, что хорошо потому что я устала от игнора Вот такой опыт был именно у меня, может кому-то они помогли больше и быстрее 🤷🏼‍♀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    Зависит от того, что у Вас есть / было в Европе и конкретно в какой стране Вы живете / жили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алиша🎀
    wrote on last edited by
    Спасибо за Ваш ответ!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    Но цены скоро взлетят не больше, особенно на жилье, а людей меньше не становится
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    А может всё станет еще лучше, если есть хорошая нужная специальность
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий
    wrote on last edited by
    Я бы не ехал в Канаду при таком раскладе. Есть большая вероятность, что уровень жизни упадёт значительно и, возможно, слово «стабильно» исчезнет из лексикона
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алиша🎀
    wrote on last edited by
    Работа, съемное жилье, машина, все стабильно. Страна Чехия
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    HARTMAN BERNARD ERNEST
    wrote on last edited by
    I’m a Realtor looking for a personal assistant that can post Apartment for rent on marketplace or Craigslist and it’s a work from (Job),Pay is $600 every 3 days let me know if you are interested..
    1 Reply Last reply
    0
  • t5789856620T Offline
    t5789856620T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Но сдачи не будет. Все что выше 3,30 он заберет себе
    1 Reply Last reply
    0
  • t1019919277T Offline
    t1019919277T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алиша🎀
    wrote on last edited by
    Благодарю за ответ!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Хуже, я буду возвращаться обратно
    1 Reply Last reply
    0
  • t262907367T Offline
    t262907367T Offline
    Ksenia Romanovskaya
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста, где найти тесты, которые нужны на права G1
    1 Reply Last reply
    0
  • t5414290301T Offline
    t5414290301T Offline
    Daniel
    wrote on last edited by
    itunes.apple.com/ca/app/g1-genius-ontario-g1-license/id510568507?mt=8 Я с помощью этого приложения готовился. Много вопросов похожих было на самом тесте
    1 Reply Last reply
    0
  • t5414290301T Offline
    t5414290301T Offline
    Daniel
    wrote on last edited by
    Я больше недели назад заполнил заявку на двух сайтах и до сих пор нет ответа, кроме как уточняющих вопросов про работу/уровень языка от JVS и больше ничего. 🤷‍♂️ Думаю, может еще раз с ними свяжусь Благодарю вас за столь развернутый ответ 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem Titov
    wrote on last edited by
    Скачай приложение g1ontario
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.