Toronto Newcomers
-
Віза тимчасового резидента (TRV) — це офіційний документ-корінець, виданий візовою службою, який вставляється в паспорт особи, щоб підтвердити, що вона відповідає вимогам для в’їзду до Канади як тимчасового резидента. Наявність TRV не гарантує в’їзду до Канади. Допуск іноземних громадян до Канади як тимчасових жителів є привілеєм, а не правом. Знайшла ынформацію. Можливо комусь знадобиться
-
Доброго вечора порадьте адвоката для консультацій що робити по приїзду і програмам легалізації
-
Дякую!
-
Насколько я знаю вы даете прив лист врачу и они там уже сами разбираются. Но если вы прям перевод хотите то любое бюро переводов подойдет, с печатью переводчика. В фб группах сегодня мелькало кто-то услуги переводчика предлагал
-
Так.
-
Вы уверены что вам ее нужно переводить? Это вам врач сказал? В вок ин?
-
так а що це за документ? чи може він бути замість візи?
-
Зрозуміла, дякую
-
То не для ПР?
-
Це з України чи тут? Бо я замовила в укр консульстві і деякі люди вже з березня чекають 😳
-
Добрий день! Подала анкету в кабінеті на вклеювання візи. Мені прийшов запит на паспорт, дитині прийшо лист на скріні. Підкажіть будь ласка, що це за лист і як вклети дитині візу в паспорт. Маємо Work Permit та Study Permit
-
Можливо хтось знає перекладача? Потрібно перекласти картку імунізації дитини на англійську мову.
-
більше місяця 😐
-
Подскажите, хочу установить вай фай от Bell. Но там где мы , будет только 100 mbps. Для 5 устройств нормально будет?
-
Конечно, не рухнет, а даже поднимется. Многие приехали с неплохими деньгами. Сразу покупают авто, а это значит, что новое авто купит тот, кто продал это. И тп и тд.
-
Гугл забанил
-
Підскажіть хто знає де можливо зробити license forklift. etobicoke
-
Хтось може підказати? Замість візітор візи дали візітор рекорд, і тепер в кабінеті немає навіть опції подачі на візітор візу. Дякую
-
Сдаётся комната (для парня). Часть коммуналки включена в рент. (Хороший район, рядом метро, магазины). Детали в ЛС
-
Ааа зрозуміла тепер Дякую за пояснення)
29 Jan 2023, 10:47
8142/115865
about 6 hours ago