Toronto Newcomers
-
Пропоную послуги на поїздки на Ніагарський водоспад ( до 6 чол.) в комфортному мінівені. А також можу відвезти чи зустріти в аеропорті
-
Спасибо, а как добавить машину в убер ? Что бы доставлять на машине
-
Для дівчат ♥️ Вже на наступну тижні відбудеться наш арт-бранч з дівчатами ✨ Для знайомства, натхнення і відпочинку разом . Запрошую вас до нас 🥰 Буде крутий івент, відпочинок, розмови і круті фото 💫 У приємній компанії. Писать сюди instagram.com/diana_miroshnikova?igshid=YmMyMTA2M2Y= ♥️ *погоджено з адміністрацією
-
Подскажи что нужно для доставки ? Какие доки ?
-
Привет всем. Ищу работу в Торонто. Желательно сферу обслуживания.
-
Всем привет , ребята , пожалуйста, может , у кого-то есть коляска (типо как с зонтиком )для ребенка 3-4 лет , приедем в Торонто на 2 дня , нужна мобильность для малыша 🙏 Буду очень благодарна 🙏🙏🙏🙏🙏
-
Мабуть це єдине місто в Германіі, яке так вчинило. Бо малі містечка, які прилягають до Штутгарта, вже давно видали людям ці ID карти.
-
Дійсно якось дивно. Виходить різні землі по різному видають документи
-
Є таке місто Штутгарт на півдні Германіі. Так от, люди там до сих пір не отримали ці ID карти. Тато мого чоловіка живе наразі там вже більше року і отримав лише паперові документи про тимчасовий захистом. ІD картки нікому не видають. Чому так, не знаю.
-
Добрый день. Ищу работу официантом в Торонто.