Toronto Newcomers
-
Т4 за прошлый год и два последних пэйстаба
-
instagram.com/permanent_aleksa_?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Потом можно через 30 лет заявить когда мужчина станет богатым и известным
-
Привіт 👋🏻 У зв’язку з переїздом пара шукає людей на своє місце в кімнату у двокімнатній квартирі приватного будинку. Адреса: 20 St Clair Gdns Зручне розташування, транспортні розвʼязки та всі необхідні магазини в пішій доступності. За незначну доплату в кімнаті залишаємо ліжко з матрасом (queen size), комод та стіл, які купували новими. Також залишаємо посуд, який купували для себе. Це дуже хороший варіант для новоприбулих. Є все необхідне для життя на початковому етапі. Заїзд можливий з початку вересня. Дата арендної плати 11 числа кожного місяця. За додатковою інформацією та фото звертайтеся в приватні. Ціна: 1400 cad в місяць Оплата за перший та два останніх місяці. Без кредитної історії.
-
Як батько вожу сина на Wasaga Beach Але це не близько. В озері Онтаріо вода холодна, бо воно довго прогрівається. Кажуть ще на озері Сімка тепла вода, але я там ще не знайшов гарного пляжу.
-
Всім привіт! Мене звати Ігор Ісаєв і я з радістю допоможу вам із сертифікованими перекладами для будь-яких канадських організацій, а також із легалізацією документів для України та інших країн "під ключ" 🇨🇦 За 10+ років роботи у сфері сертифікованих перекладів я переклав десятки тисяч сторінок і гарантую, що ваші переклади будуть прийняті в будь-яких канадських організаціях, починаючи від DriveTest, закінчуючи Directeur de l'état civil 💯 Процедура ЛЕГАЛІЗАЦІЇ в Канаді замінює апостиль як підтвердження законності документа для пред'явлення його в іншій країні. Писати можна на пошту [email protected] або тут у Telegram. Як бонус даю промокод на знижку до кінця серпня: TORONTONEWCOMERS3 До зустрічі!