Toronto Newcomers
-
Всім привіт! Мене звати Ігор Ісаєв і я з радістю допоможу вам із сертифікованими перекладами для будь-яких канадських організацій, а також із легалізацією документів для України та інших країн "під ключ" 🇨🇦 За 10+ років роботи у сфері сертифікованих перекладів я переклав десятки тисяч сторінок і гарантую, що ваші переклади будуть прийняті в будь-яких канадських організаціях, починаючи від DriveTest, закінчуючи Directeur de l'état civil 💯 Процедура ЛЕГАЛІЗАЦІЇ в Канаді замінює апостиль як підтвердження законності документа для пред'явлення його в іншій країні. Писати можна на пошту [email protected] або тут у Telegram. Як бонус даю промокод на знижку до кінця серпня: TORONTONEWCOMERS3 До зустрічі!
-
Почитала коментарі ваші щодо знайомств - приєднуйтеся в спортзал , там і познайомитесь /друзів знайдете - багато українців і українок приєдналося 🏋🏽♂️🏋🏼♀️ LA Fitness -спортзали в Торонто, Міссісазі і Етобіко . Є знижка на приєднання 😊 Пишіть в приват або дзвоніть на 437 673 6288
-
Сама чоловіка в спортзалі зустріла 😊🤫
-
Ну кажу ж діло 👍🏋🏽♀️
-
Ну кажу ж вам - в спортзал приходьте туди 👍😃
-
Пишіть в приват, приєднуйтесь в спортзал і знайдемо 😃
-
Можна 😃
-
Мені самій нудно в спортзалі будинку займатися - сама завжди коли не прийду - нікого не ма ,як привид 😃😃😃
-
Ну так ви і туди і туди