Toronto Newcomers
-
Самолет официально должен был прилететь в 13:30. А друг уже в 13:20 вышел с ажропорта😁 Пришлось ему меня немного подождать.
-
Он летел с пересадкой в США. В Нью Йорке полазил несколько дней и потом ко мне. Прилетел в маленький аэропорт что на Торонто айланде. В декларации указал что на пять дней. Ему сказал офицер что у тебя ж рабочая виза - он ответил что еще не решил и прилетел посмотреть на Торонто как турист. Ему сказали ОК. И все.
-
Усім привіт🙋🏼♀️ Ми шукаємо 10 моделей дівчат на фотосесію під час події❕📸 🗓Відбудеться сама подія 25.08 ⌚️З 21:00 до 2:00 Вимоги❗️ 19+ Стильний дрес-код, підбори. Якщо ти хочеш легко підзаробити, приєднуйся до нас, тебе чекає крута атмосфера☺️🪅 За детальнішою інформацією пишіть в ЛС
-
Не дорого))
-
Кто делает резюме?
-
Всем привет
-
❗️Здаємо житло на 1 місяць❗️ Ми поїдемо на місяць та будемо здавати свою однокімнатну квартиру з 21.08 по 21.09 у центрі Даунтауну (спальня, зала з кухнею, ванна, балкон) Повністю мебльованих, є кондиціонер, кавоварка, телевізор, велотренажер, великий балкон з диваном та обіднім столом. 2400$ Якщо вам чи вашим друзям потрібно житло на місяць, наприклад для тих, хто тільки приїде, пишіть будь ласка в особисті😊
-
В нас був випадок з біговілом , який коштував 110$. Прийшов подертий, я думаю він був вітринний. Я запросила повернення , мені сказали не потрібно відправляти назад, бо прийшов з Штатів і доставка коштувала 60$ . Вони просто повернули мені гроші , а велобіг сказали залишити собі або викинути )))
-
Shoulder
-
Є дві кімнати в будинку, можна заїжджати вже Район North York, перехрестя Bayview/Sheppard Контактуйте з власницею (говорить англ) (416) 837-2547 Jujini