Toronto Newcomers
-
Видимо какое-то растение сейчас цветет 🤣🤣🤣
-
Проверял у кого член больше у украинцев или у канадцев? Может в Канаде у тебя картинка лучше выходит
-
Ну не знаю не знаю )))😅😅
-
Я тоже эксперт по членам, запишись ко мне. У нас это семейный бизнес. По ПР отличная специальность. Меряем члены долбоебам. Ведем статистику. Продаем контакты годных кандидатов одиноким дамам. Средние на онлифанс продаем.
-
Точно цветет растение 🤣🤣🤣
-
Хуевый бизнес
-
Ага, крупного улова
-
Ту которая канает для ПР? )) Wes делает эвалюацию тоже бесплатно, но она не канает для пр.
-
безкоштовно!!!! дзвоніть їм, пишіть, це організація державна яка робить гармонізацію наших дипломів про освіту БЕЗКОШТОВНО, треба або приїхати до них з дркументами або по пошті, зразу заповнити форму (зареєструватись у них) і надіслати скани або фото дипломів з вкладенням. бакалавр, спеціаліст, магістр, кому що треба
-
Спасибо;)
-
Делают по WES, но ту бесплатную версию которая не котируется для иммиграции. Вы можете так же бесплатно в вес сделать обрезанную эвалюацию без ачева. Просто она свою функцию не выполняет
-
Добрий день! У цю п'ятницу (11 серпня об 11:00) відбудеться онлайн воркшоп, де ви зможете дізнатись як проходить процес евалюації українських дипломів про вищу освіту в Канаді. Для реєстрації, будь-ласка, заповніть цю форму: docs.google.com/forms/d/13AEf7t4FJjA3IB7HHs-wTICUx6zAnIQ47_KU_wGZZKw/edit Education Credential Assessment (ECA) Information session: Оцінювання мови та Оцінка освітніх свідоцтв/дипломів August 11, 2023 11:00 a.m.- 12:00 p.m Заповнити до: August 10, 2023 docs.google.com Посилання на zoom meeting: Topic: Educational Credential Assessment and Language assessment Time: Aug 11, 2023 11:00 AM Pacific Time (US and Canada) Join Zoom Meeting: us06web.zoom.us/j/87191751686?pwd=eTc5bjZldERXWVZYUGJ4RGhsZG0zQT09 Дякую та до зустрічі