Toronto Newcomers
-
Ни разу не слышал что бы их раздавали по итогу в реальности, может это ваши знакомые решили оправдать выбор с Саскачеваном беслпатными билетами?) Я бы тоже в жизни не признался что туда еще и деньги потратил))
-
Спасибо!
-
Спасибо!
-
тут не спорю)
-
Добрий день! У цю п'ятницу (11 серпня об 11:00) відбудеться онлайн воркшоп, де ви зможете дізнатись як проходить процес евалюації українських дипломів про вищу освіту в Канаді. Для реєстрації, будь-ласка, заповніть цю форму: docs.google.com/forms/d/13AEf7t4FJjA3IB7HHs-wTICUx6zAnIQ47_KU_wGZZKw/edit Education Credential Assessment (ECA) Information session: Оцінювання мови та Оцінка освітніх свідоцтв/дипломів August 11, 2023 11:00 a.m.- 12:00 p.m Заповнити до: August 10, 2023 docs.google.com Посилання на zoom meeting: Topic: Educational Credential Assessment and Language assessment Time: Aug 11, 2023 11:00 AM Pacific Time (US and Canada) Join Zoom Meeting: us06web.zoom.us/j/87191751686?pwd=eTc5bjZldERXWVZYUGJ4RGhsZG0zQT09
-
Best Buy
-
++ со скамом только аккуратнее, а так маркетплейс тут очень вигодно юзать
-
-
Друзіііііі😍✨❤️🔥 Зустрічаємось вже сьогодні! Ви готові до незабутньої української ночі?✨
-
Всім привіт, одна україночка проводить дуже цікаві заняття в Flex Flow Sport & Dance Studio. Вони відкрилися нещодавно, і ця тренер була двічі чемпіонкою світу з сучасних та спортивних танців. Студія знаходить в Markham за адресою : 7725 Birchmount Road, Unit 8 &10, Markham (Located in a plaza on the North East corner of 14th Ave and Birchmount) Перше заняття безкоштовне щоб ви спробували чи Вам подобається. Виходить що розклад такий: по середам з 6pm -7:30pm це фітнес і розтяжка, і з 7:30pm - до 9:00pm це mix dances classes, де Вас навчать танцювати жіночні, ніжні та сексі танці. Приходьте і спробуйте себе на безкоштовному пробному занятті в наступну середу! Email: [email protected] Number: 4372597799 Ось є інстаграм де можна почитати більше: instagram.com/_flex_flow_?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Я вже відвідую цю студію і мені дуже подобається) Та ще наче для дітей є, якщо цікавить, дізнавайтесь!
-
Всім привіт можливо хтось працює в готелі в Торонто на прибиранні і туди потрібні працівники…. Буду щиро вдячна за інформацію
-
JOB VACANCY!! Full time and part time position available experienced or beginners for warehouse/cashier job..Location Canada 🍁…Female employee only…Morning shift, Noon shift, Night Shift You can apply with no experience (Training will be provided)IF interested send on WhatsApp +1 (320) 466-0245 Serious minded only
-
Hiring Hiring now!!! 🇨🇦 Full time and part time position available experienced or beginners for warehouse / cashier job.. Location Canada 🍁… 10 Female 7 male employee only… Morning shift, Noon shift, Night Shift You can apply with no experience (Training will be provided)IF interested send dm Serious minded only