Toronto Newcomers
-
Друзіііііі😍✨❤️🔥 Зустрічаємось вже сьогодні! Ви готові до незабутньої української ночі?✨
-
Всім привіт, одна україночка проводить дуже цікаві заняття в Flex Flow Sport & Dance Studio. Вони відкрилися нещодавно, і ця тренер була двічі чемпіонкою світу з сучасних та спортивних танців. Студія знаходить в Markham за адресою : 7725 Birchmount Road, Unit 8 &10, Markham (Located in a plaza on the North East corner of 14th Ave and Birchmount) Перше заняття безкоштовне щоб ви спробували чи Вам подобається. Виходить що розклад такий: по середам з 6pm -7:30pm це фітнес і розтяжка, і з 7:30pm - до 9:00pm це mix dances classes, де Вас навчать танцювати жіночні, ніжні та сексі танці. Приходьте і спробуйте себе на безкоштовному пробному занятті в наступну середу! Email: [email protected] Number: 4372597799 Ось є інстаграм де можна почитати більше: instagram.com/_flex_flow_?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Я вже відвідую цю студію і мені дуже подобається) Та ще наче для дітей є, якщо цікавить, дізнавайтесь!
-
Всім привіт можливо хтось працює в готелі в Торонто на прибиранні і туди потрібні працівники…. Буду щиро вдячна за інформацію
-
JOB VACANCY!! Full time and part time position available experienced or beginners for warehouse/cashier job..Location Canada 🍁…Female employee only…Morning shift, Noon shift, Night Shift You can apply with no experience (Training will be provided)IF interested send on WhatsApp +1 (320) 466-0245 Serious minded only
-
Hiring Hiring now!!! 🇨🇦 Full time and part time position available experienced or beginners for warehouse / cashier job.. Location Canada 🍁… 10 Female 7 male employee only… Morning shift, Noon shift, Night Shift You can apply with no experience (Training will be provided)IF interested send dm Serious minded only
-
Добрый день, очень нужна помощь с арендой жилья. Ищем с тетей квартиру однокомнатную, но чтоб в удобном расположении к метро. Дайте пожалуйста знать, если кто-то знает любые варианты. Заранее спасибо. Желательно по зеленой ветке метро в сторону Этобико.
-
Вопрос - Есть какой-то пример как должна выглядеть справка о несудимости? она должна быть именно в бумажном варианте или электронной достаточно (на сайте написано что должна быть копия от оригинала.) Она должна на Украинском языке быть или на английском?
-
Девчата, ищу компанию для отпуска в Мексике, Канкун с вылетом из торонто 25 ноября на 6-8 дней. Напишите в личные, если у кого-то совпадает отпуск, можем организоваться 😉
-
Можливо хтось їздив на відпочинок і повертався в Канаду з візою в якої термін дії закінчується через місяць? Хочу поїхати, але хвилююсь що не пропустять назад дитину Ворк перміт подали на продовження, паспорт продовжений, а віза закінчується через місяць Можливо хтось стикався з подібним , напишіть в лс, будь ласка🙃
-
Я тут заказывал, потом переводил. vytiah.mvs.gov.ua/app/landing Можно так же в консульстве, но это дольше. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5468-criminal-record-check
-
новая - wayfair / the brick / ikea - относительно дорого walmart / amazon - по мелочи ели вдруг что то относительно дешево Facebook Marketplace / Kijiji - если не боитесь б.у. то можно и там найти что-то хорошее и недорого
-
а перевод потом работает и все нормально? Они не требуют какого-то "Оригинала-оригинала"? И вопрос в Посольстве выдают такое же, на украинском или уже сразу на английском?