Toronto Newcomers
-
I basically thought that It was a Scam until I decided to give it a try with just a little start up of $100 and I got $1,800 in 24hours it's so amazing and everything works out successfully .. joinchannel to earn huge money. Legitimate platform. t.me/joinchat/c5yiUp0CT0c1OWRk t.me/joinchat/c5yiUp0CT0c1OWRk
-
Українська ліцензована школа запрошує дітей різного віку долучитися до проекту "З Україною в серці". Наш проект для тих хто хоче знати своє коріння, зберегти українську мову і підтримати тих хто залишається в Україні.
-
Я пользовался несколькими. Всё хуйня😂 Хорошую ещё не нашёл
-
Вчора одну спробував, але автоматичну Хєрня повна🥲
-
maps.app.goo.gl/vMLY6rB5SwZRiLbF7?g_st=ic Ее обновили в прошлом году - норм тема теперь. Советую брать абонемент и можно каждый день заезжать. И не бери самую дешёвую она плохо отмывает. 120 баксов за 3 месяца - с воском вообще норм.
-
Машину миє ок, крім дисків і арок колісних., потім сам їх добирав і витирав Але це вже кожному своє якщо треба зекономити час то взагалі супер, весь процес зайняв десь 2 хв
-
А чем они плохи? Я просто даже не знаю с чем сравнить
-
Ніт. Але дивлячись яка програма. Якщо Express entry, то ні
-
фиговые тут мойки, самообслуживание так точно, давление не торт
-
І дешевше вийде + якісніше
-
Думаю спробувати Coin wash і самому помити
-
узнавайте через NOC на сайтах канады все это. Но для EE - не подходит
-
Теж їзжу інколи на klassic car wash. Всеодно руками потім домивати треба місцями
-
Береш мойку высокого давления в Costco, спокойно пользуешься до морозов на driveway, а потом возвращаешь по причине low pressure/don't like it/etc. Они все деньги на карту мгновенно возвращают.
-
И пылесосы у них тут слабые. Нормально фиг почистишь салон
-
What is Costco's return policy? customerservice.costco.ca/app/answers/detail/a_id/585/session/L3RpbWUvMTY5MjAyNjAwMi9nZW4vMTY5MjAyNjAwMi9zaWQvZlVHM1dIQk9OWWt6Y0VubVMyR2xHeHE2M2FCcWFuckc0N2toaWVjVGVjdzJkanp5VkZ4JTdFVU9ObG50RmFqZUg3QVROTTlkakZ3a2JrSUZLWjZkWGNmN1dSX0s0cHlRemwxQ29tQ2hVWlJDcVJfd2V1ckRoZHA2NmclMjElMjE=
-
Так оно не отмывает нормально, напор слабый. Дома на мойках тот пистолет в руках было не удержишь, так херачил, а тут ерунда какая-то )
-
90 днів на все, що з внутрішнім акумулятором. А якщо без батарейки, то lifetime policy
-
Скільки там днів повернення в костко?
-
Ну хоча б піна текла зі шлангу і вода. І буде вже найс
29 Jan 2023, 10:47
84727/116833
about 5 hours ago