Toronto Newcomers
-
GUYS❗️GUYS❗️GUYS❗️ Вже зовсім скоро кінець літа і саме в честь цього🤫 ми вирішили влаштувати АФІГЕНСЬКУ вечірку під назвою👇🏻 🌟 «Exotic Summer Party”🌟 🗓️Коли? – 25.08 💵Скільки? – 20$ 💎Де? –Restaurant “Fregata” 🌃Локація? – 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 ❗️Вхід лише 19+❗️ ✨На вас чекають:✨ Вибухові коктейлі 🍹та інший алкоголь🥃 Круті треки🎸 Екзотичні танці💃🏻🪩🕺🏻 Фото та відеозйомка📸 І звісно, незабутня атмосфера 🔥 А тепер трішки деталей: ⚜️Для наших улюблених крихіток 🆓вхід увесь вечір, та більше того, на кожну дівчину очікує БЕЗКОШТОВНИЙ ЕКЗОТИЧНИЙ КОКТЕЙЛЬ🍹🍸, а також спеціальна програма від наших сексуальних чоловіків🫦😏( ну ви зрозуміли😉) ⚜️Ті хто завітає до нас на своєму крутому, дорогому авто 🏎️ буде мати змогу залишити його на ВІП паркінгу та навіть попасти у наш відеоролик🤩 ❗️Не забуваємо про строгий FACE CONTROL: діловий, класичний стиль❗️ ⭐️SHINING STAR⭐️ чекає саме на тебе, відірвись на повну🤪🔥 ⌚️Розпочинаємо о 21:00😉
-
Добрий день , шукаю кімнату з вересня, торонто , бюджет до 1к , розгляну будь який варіант , дякую
-
В когось є посилання на спільну групу по Канаді?
-
Дівчатка, хто розвиває свою сторінку/послугу - пишіть в дірект 💛 Працюю в СММ, надаю послуги одноразові і довготривалої співпраці в веденні сторінки, оформлення профілю під ключ (логотип, шапка профілю, 9 постів, хайлайтс)
-
Всем привет! Есть подработка в Монреале на один день, для мужчин. (Можно организовать дорогу в две стороны с Торонто). Прошу писать в личные сообщения.
-
Ну кто хочет заработать, тот побудет)))
-
Фантазии нет придела) И эти деньги могут быть черными, только в том случае если вы в конце года не сообщите о них в налоговую…
-
Дівчата привіт …. 🥰 Знаю ми дівчата любимо фотографуватися, знімати себе на відео☺️ Але проблема виникає тоді коли нема кому тебе красиво сфотографувати або ж відзняти класне відео, або ж чоловік ( хлопець ) дуже не хоче це робити 😁…. Знайшла вирішення цієї проблеми !!! Я представлю себе у ролі вашої «подружки» !! Зроблю красиві фото, відео … і проведемо класно час ! Тому дівчатка , кому цікава така послуга пишіть мені 💌… Любий час і день ( крім неділі) . За оплату домовимся 🥰 Toronto, North York
-
Типа когда жена тебя просит ее сфоткать на фоне цветка. Берешь «подружку» за деньги а сам чилишь с чашкой кофе