Toronto Newcomers
-
З 1 вересня здається кімната з окремою ванною - для дівчини. В новому будинку з басейном і спортзалом, район Thornhill, до метро Finch 30 хв. автобусом. Поряд торговий центр Promenade є всі необхідні послуги та магазини. В кімнаті є ліжко. Оплата перший і останній місяць.
-
Какая цена ?
-
З 15 вересня звільняється повністю мебльована кімната на метро Хайпарк. 1 хв пішого доступу. В квартирі все є, від пральної машинки з сушкою до вилки- тарілки. Величезний просторий балкон з шикарним видом на Хайпарк та центр Окремий санвузол, в квартирі їх два. Всі комунальні включено в вартість, інтернет також. Кондо з сауною, басейном, більярдною, кімнатами відпочинку та великим холом. Ціна-1500
-
Вид кайф🥵
-
Вид это такая штука которая ты просто знаешь что она у тебя есть и все, больше от этого ничего не идет (у меня если переклониться с балкона чуть ли не вываливаясь видно торонто) я все равно на балконе не бываю, но думать об этом приятно)
-
Ви там були? Нащо кажете то, чого не знаєте 🙄 Прийдете подивитеся і скажете чи висовували «палку» чи ні
-
Смарт
-
І чого я думала що тут сидять трохи розумніші люди ніж я 🫣 @shredder101 а це взагалі в правилах групи щоб так відповідали? Була на то причина? Дякую за втручання )
-
Хз что с ним делать
-
У меня первый мавик, на нем в Канаде летать нельзя ))
-
Нет