Toronto Newcomers
-
Всем привет - вопросик такой: Если при заполнении заявки прикрепил неправильный файл с паспортом (биометрию еще не сдавали, ничего..) Что делать - нужно заполнить кризис форму какую-то или на сайте IRCC можно удалить файл и прикрепить правильный файл где паспорт?
-
Привіт Можливо хтось буде їхати з України в Торонто (найближчим часом) і має місце в багажі?🧳 Напишіть будь ласка
-
Де знаходиться будинок?
-
В кризис форму написать письмо с прошением заменить данные ,в ютубе должно быть и ссылка и как делать
-
О, я попробую найти, спасибо!
-
Подскажите, когда заполняли форму на получение 3000 cad. Для ребенка (до года) Там же его указывать? Или это какая то новая заявка должна быть?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, ще є можливість розселення у готелі на перші два тижні?
-
Есть
-
Одна заявка на всех
-
Всім привіт! Мене звати Ігор Ісаєв і я з радістю допоможу вам із сертифікованими перекладами для будь-яких канадських організацій, а також із легалізацією документів для України та інших країн "під ключ" 🇨🇦 За 10+ років роботи у сфері сертифікованих перекладів я переклав десятки тисяч сторінок і гарантую, що ваші переклади будуть прийняті в будь-яких канадських організаціях, починаючи від DriveTest, закінчуючи Directeur de l'état civil 💯 Процедура ЛЕГАЛІЗАЦІЇ в Канаді замінює апостиль як підтвердження законності документа для пред'явлення його в іншій країні. Писати можна на пошту igor@isaev.ca або тут у Telegram. Як бонус даю промокод на знижку до кінця серпня: TORONTONEWCOMERS3 До зустрічі!
-
Можливо, ця програма може покрити значно більше аплікантів (ніж, наприклад, возз'єднання із родиною).
-
З 1 вересня звільняється просторий бейсмент , з ремонтом , 750 доларів, все включено в цю суму , норс йорк , поруч зупинки автобусні , фрешко , долорама , т.д, якщо цікавить пишіть в пп.
-
Шкода за такий досвід. Просто не пощастило. Не всі такі лендлорди
-
Доброго дня, маю таке запитання, не по темі цього чату, але... Може хтось стикався з арбітражем криптовалют, чи взагалі працює ця тема, чи ні? Підкажіть, будь ласка, якщо хтось знає. Але якщо стикався реально, а не на рівні: крипта це відстой. Вибачаюсь і дякую наперед.
-
Давно уже не работает. Щас одни скамы которые в итоге будут вести тебя на фейковый обменник )
-
Если и что-то где-то работает то об этом никто никогда не расскажет.
-
Любое предложение тебе от кого либо по заработку на крипторынке - это скам . Тебя кинут 100 %. Если хочешь заработать на крипте, сиди изучай эту тему с самого дна , другого пути нет
-
Добрый вечер. Подскажите, как можно зарегистрироваться в фуд банке? Мы живем в торнхиле
-
Сегодня прокрутили 100usdt, на выходе - 104, но теперь нужно больше денег 🤔...
-
Посмотри на ютубе про классические скамы на арбитраже. Увидишь свой кейс
29 Jan 2023, 10:47
85491/115860
about 3 hours ago