Toronto Newcomers
-
«Виготовлено» 🥲 6.04 подавали документы(
-
Привіт, може хтось знає,чи можна в Польщі відновити статус Укр,повернувшись з Канади?
-
Он на панджабе это чат
-
ссылку на канал присылают с карточкой ПР
-
Подскажите, хоть посмотреть на такие) «элитные»
-
Ти не повіриш, знаю тут в чаті ,таких які і з ПР і з Канадським громадянством допомагають порадами, і не « свалівают».😜
-
Требуется дизайнер интерьера ▪️Опыт работы ▪️English 📍Location- North York 416-877-7670
-
Почитай сначала что такое LMIA. Для вас это не applicable
-
Хтось стикався з цим документом? І звідки цей документ може бути у роботодавця, якщо він нас найняв по куает опен ворк перміт.
-
Спасибі велике, прямо з місця події, круто, дякую 😉
-
Привіт, хто був сьогодні в Парашуті на Ярмарці, дайте відгук, будь ласка; туди варто їхати? ??Бо тільки звільнилась, а вони до 21.00
-
Те кто получает ПР первым делом сваливают из этих чатиков newcomers в более элитные чаты. Так что не узнаешь
-
Кто из наших плетет афро-косички?
-
Дякую
-
А кто уже проходил до PR по onip job offer из cuaet-овцев, правда что там expedited processing или год-два как раньше ?
-
Там где-то есть ссылки на скачивание этих форм в редактируемом PDF
-
всім привіт. Хтось знає, що то за документи та як їх зробити?
-
Можно купить проездной на GO train за 10$ (на выходных) + туда включен автобус wego (локальный по Ниагаре) www.gotransit.com/en/partners-and-promotions/weekend-passes-with-go
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як краще доїхати до Ніагарського водоспаду з Торонто
-
Всім привіт! Мене звати Ігор Ісаєв і я з радістю допоможу вам із сертифікованими перекладами для будь-яких канадських організацій, а також із легалізацією документів для України та інших країн "під ключ" 🇨🇦 За 10+ років роботи у сфері сертифікованих перекладів я переклав десятки тисяч сторінок і гарантую, що ваші переклади будуть прийняті в будь-яких канадських організаціях, починаючи від DriveTest, закінчуючи Directeur de l'état civil 💯 Процедура ЛЕГАЛІЗАЦІЇ в Канаді замінює апостиль як підтвердження законності документа для пред'явлення його в іншій країні. Писати можна на пошту igor@isaev.ca або тут у Telegram. Як бонус даю промокод на знижку до кінця серпня: TORONTONEWCOMERS3 До зустрічі!
29 Jan 2023, 10:47
85844/115827
about 2 hours ago