Toronto Newcomers
-
Спасибо😅 а то муж панику поднял ,что надо записываться…
-
мы за sin просто приезжали, в живой очереди
-
Или туда не надо записываться ,а можно так приехать?😅
-
Подскажите ,пожалуйста, как записаться завтра на прием сделать sin? Нашла сервис ,вроде как перешла по ссылке ircc и ввела свой номер,написали что позвонят, но я не совсем уверена ,что это то
-
В канадскую компанию требуется: -Account Manager (Paid Media) -Digital Marketing Enthusiasts -Project Manager Резюме на вакансии отсылать в личку, четко пишите на какую вакансию, минимум 2 года опыта. Официальное трудоустройство, помощь с получением PR. Salary Range: $65,000 - $75,000 The base salary range represents the low and high end of the salary range for this position. Actual salaries will vary depending on factors including but not limited to location, experience, and performance.
-
всем привет. Кто может помочь как открыть фирму ?
-
Всем привет! Кто хочет сегодня пойти на концерт Jerry Heil & Alyona Alyona & Kola? Сегодня в 19:00. Есть два билета 🎫 Не идём, потому что заболели. Пишите в лс кому интересно 📲
-
Це правда, припустимо у когось кред рейтигн 650, але він вже років 10 А у іншого 700 але але лише пів року, то банк скоріше надасть краші умови для того у кого більший термін, тому що він більш прогнозований.
-
Привіт, хочу працювати помічником електрика. Буду вдячний за інформацію
-
Всім привіт Запрошую бажаючих зробити патріотичні тату ! Моя сторінка в інстаграмм instagram.com/100evatattoo?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Шукаю не з дорогих майстра манікюру і перукара 💜🙈 поділіться
-
вони шукають робітників по монтажу або помічників?
-
Сама цифра пока вроде не особо показатель для нас. Несколько месяцев - слишком мало для кредитной истории
-
⏳Black Friday offer for mobile services. Started from 20$. Write me in private for more. ⌛️Блек фрайдей пропозиція на мобільний звязок. Від 20$. Пишіть, кому цікаво.
-
Компанія dome production займається продакшином відео, аудіо, прямими трансляціями, мають мобільні траки з технікою для зйомки, офіс в rogers centre в downtown, маю контакти віце президента і директора.
-
Напишіть в коментарях хто вже влаштувався на роботу, що за робота, яка зп, яка контора, які бенефіти, хто може зробити референс до себе, для багатьох це буде актуально, або який досвід роботи вже мали, щоб б порекомендували, а від чого би застерегли, цінні контакти, бо кумовство це найефективніший спосіб адаптації
-
Что вам нужно ? Я просто только вернулась, может у меня есть
-
Да, вы правы . Но это человеческий фактор , зачем кому-то что-то доказывать , если можно упростить задачу и без проблем провезти то , что действительно важно .
-
підкажіть, будь ласка, корисні посилання, чати для Hamilton
-
Да есть. Напишите в личку.
29 Jan 2023, 10:47
8591/115972
32 minutes ago