Toronto Newcomers
-
Доброе утро, скажите у кого небудь получилось права обновить через Дію ? Анонсировали еще месяц назад что можно будет
-
🤩Івент вже сьогодні о 17:00🤩 📍DROM Taberna Дівчатам вхід вільний! Хлопці ціна на вході 30$ будь ласка готівкою🙏🏼 До зустрічі💙💛
-
🤨 написано же all inclusive
-
Привіт, дівчата. Мене звати Оксана) зараз я, активно розвиваю блог, організовую зустрічі українських дівчат, в Торонто. Підписуйтеся, разом, обʼєднуючись- веселіше instagram.com/alexewik.mua?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Добрый вечер, друзья поскажите пожалуйста контакт человека, нужно свидетельство о браке перевести(сделано в Доминикане на испанском, но есть и английская апостиль) но мне для Беларуского посольства нужен на одном из гос языков с апостилем, хочу на Кубу слетать обновить паспорт Беларуский , к кому можно обратиться?
-
Доброго дня. Порекомендуйте, будь ласка, рієлтора україно або російськомовного. Дякую
-
Доброго дня!!! Скажіть будь ласка, чи хтось має контактні дані, яка може вправити диски на хребті. Щиро вдячний за допомогу
-
Всім привіт! Мене звати Ігор Ісаєв і я з радістю допоможу вам із сертифікованими перекладами для будь-яких канадських організацій, а також із легалізацією документів для України та інших країн "під ключ" 🇨🇦 За 10+ років роботи у сфері сертифікованих перекладів я переклав десятки тисяч сторінок і гарантую, що ваші переклади будуть прийняті в будь-яких канадських організаціях, починаючи від DriveTest, закінчуючи Directeur de l'état civil 💯 Процедура ЛЕГАЛІЗАЦІЇ в Канаді замінює апостиль як підтвердження законності документа для пред'явлення його в іншій країні. Писати можна на пошту [email protected] або тут у Telegram. Як бонус даю промокод на знижку до кінця серпня: TORONTONEWCOMERS3 До зустрічі!
-
Віддам безкоштовно. В користуванні був в минулому році місяць чи два. Територіально Eglinton/ Dufferin www.canadiantire.ca/en/pdp/noma-oscillating-tower-fan-w-remote-control-3-speed-black-46-in-0435991p.html