Toronto Newcomers
-
Всім привіт! Мене звати Ігор Ісаєв і я з радістю допоможу вам із сертифікованими перекладами для будь-яких канадських організацій, а також із легалізацією документів для України та інших країн "під ключ" 🇨🇦 За 10+ років роботи у сфері сертифікованих перекладів я переклав десятки тисяч сторінок і гарантую, що ваші переклади будуть прийняті в будь-яких канадських організаціях, починаючи від DriveTest, закінчуючи Directeur de l'état civil 💯 Процедура ЛЕГАЛІЗАЦІЇ в Канаді замінює апостиль як підтвердження законності документа для пред'явлення його в іншій країні. Писати можна на пошту [email protected] або тут у Telegram. Як бонус даю промокод на знижку до кінця серпня: TORONTONEWCOMERS3 До зустрічі!
-
Только в аэропорту
-
www.todocanada.ca/what-to-expect-at-2023-canadian-international-air-show-this-labour-day-weekend/
-
А де воно буде?
-
Можливо буде комусь цікаво ) Є додаток (аналог аліекспрес) Там можна кормити рибок та ферму і абсолютно безкоштовно отримувати непогані подарунки (доставка в них швидка, близько 5-10 днів) так само і замовляти можна ( коли реєструєшся, то дають зазвичай акцію купи 2-3 одиниціта отримай 7 безкоштовно) Чудовий варіант обставити помешкання всілякими дрібничками по типу органайзерів,столових приборів чи інших - безкоштовно🥹 Ми граємо маленькою компанією (50 людей) вже декілька місяців - всі отримали свої призи Якщо комусь стане цікаво напишіть в лс - я відправлю посилання на 100$ купон та наш чатик 🙃
-
Комусь сьогодні потрібна гривня на укр картку? 27.8.
-
Дякую )
-
Я дарував дружині Scott. Не дешевий. Вона но ньому проїхала десь 300км. Тому вирішили перевезти велосипед сюди. Я звернувся у веломагазин щоб вони мені все запакували, за 1000грн все зробили. Звісно ми могли тут купити велосипед за 500 доларів, а не платити їх за доставку. Але залишати на невизначений термін значно кращий в Україні не захотіли. Нажаль мій велосипед вийшов завеликий і його ніяк не можна було відправити поштою( тому собі купляв тут новий.