Toronto Newcomers
-
Хто їде в Канаду(Торонто) найближчим часом з Полтави або Миргорода (10 вересня -20 жовтня). Чи немогли б ви будь-ласка забрати попутний багаж 12 кг за додаткову оплату . +можу зустріти в аеропору +розповісти все шо знаю про Канаду +380988986732 +380681662140
-
Доброго дня, шановні! Шукаю роботу в Торонто>A! Про себе: зоопсихолог, етолог, animal behaviorist – фахівець із корекції поведінки тварин, дресирувальник (тренер) собак, кінолог. Англійська мова – у стадії вивчення (на даний момент недостатня для вільного спілкування). Люблю та розумію собак. Дресирую та виховую собак з 1973 року. Професійно розпочав вивчення поведінки тварин з 1975 року – у Лабораторії фізичної етології Інституту зоології АН України. Як зоопсихолог (animal behaviorist) – професіонал у галузі поведінки тварин з вищою профільною освітою (стаж 47 років, старший науковий співробітник), консультую власників, навчаю їх методам безконфліктного дресирування та способам мотивованої корекції проблемної поведінки, створенню оптимальних умов утримання, розведення та взаєморозуміння. Консультирую індивідуально з виїздом додому та онлайн. Суддя FCI за породами кавказька, середньоазіатська вівчарка та тибетський мастиф, а також ще 15 порід II групи FCI. +380 67 441-33-65 - Viber, WhatsApp, Telegram онлайн консультації. +1 705 351 9414
-
полтора месяца метро был закрыт, наконец-то открыли😄
-
кстати вы же знаете что страйкеры метро все таки выиграли, я думал это анриал тк если добавят всем кто работает в GTA то и остальные выйдут на бунт
-
Привет. Кто подавал справку о несудимости в IRCC сформированную онлайн (в портале Дия или vytiah.mvs.gov.ua/app/landing) и официально переведённую в агенции/бюро переводов? У вас её приняли без проблем?
-
Они бастовали не только за повышение зарплаты , но и за то чтобы работать полный рабочий день, тк много людей там работают не фул тайм, также чтобы вернули выплаты ковидные. Им подняли на 1.5 бакса. С октября примерно всем минимальщикам так будут платить, так что смысла бастовать другим нет сейчас
-
это в айти, а вдругих сферах скорее всего по другому
-
Я думаю в пролете. Пересмотр контракта раз в год.
-
мне кажется все индивидуально
-
Ну в феврале проверю 🙂
-
район Етобіко