Toronto Newcomers
-
Тут не так много чего можно бесплатно получить если уж говорить честно.
-
905-464-04-00 Tetyana Lundyak 4159 tomken rd. Mississaga
-
Точняк, про него забыл, спасибо👍
-
Попробуйте в starsky
-
Народ, кто то где то находил сыр сулугуни? Волмарт- Лобло- Метро- Ноуфрилс- Фудбейзикс-
-
Звучит как бизнес план как разорить инфоцыганей
-
Слава Богу.за вас девочки вмнічки !!!! Все у вас вийде !!!! Ок!
-
Хороша ідея !😉
-
чат - это чат ) тут только поиском можно искать для инфы можно сделать гуглдок или что-то подобное, и расписать там всё по каждому пункту
-
Щоб там була вся інформація ....і людям легше було найти те що шукають.
-
Ясно молюсь за те щоб був такий. Канал який треба Галина .тобі.хай Бог дасть свое благословіня тобі Галочка.
-
Я заплатил 10$ за g1 genius тренил потом 2 дня все вопросы на английском, там 290 билетов, сдал потом 39 из 40
-
Этой ссылки достаточно чтоб сдать тест G1 Можно ещё бесплатным тг ботом шлифануться для уверенности
-
Сорі, це не мій канал, просто реально дуже потрібний канал, спасибі його авторам, дуже багато разів саме в цьому каналі отримувала підказки про багато чого
-
Дякую що ви е !!!! Д,якую вам за канал ваш!!!
-
👍👍👍👍👍💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️
-
Сделай группу, и давай ссылки в качестве ответов га вопросы
-
всі питання в дірект
-
всім привіт здається кімната в бейсменті район Етобіко
-
в мене мрія, зробити групу і кинути всі напрацювання по темам (житло, робота, організації допомоги, меблі, водіння, медицина..). Шоб структуровано . чесно кажучи не вмію робити групу в телеграм з розбивками по тематичним розділам. Щоб там була вся інфа по всім напрямкам. і окремо розділ - давай поговоримо про все. В Канаді багато за що реально треба платити, і ціни на житло і ін мяко кажучи не самі доступні. За те що можна отримати безкоштовно, все ж таки логічніше не платити. Зручно просто мати інфу про це під рукою в зручному доступі. Сорі за моралізаторство, просто сьогодні слухала інтервю Аліни з Госпітальєрів (дівчина Давінчі), про те як важко всім в Україні всім людям зараз морально, як важко і військовим і медикам. Вона дуже просила всім допомагати хто як може... Умовно як є якась копійка, то важливіше рідним перестати, чи задонатити умовно Притулі. Там просто не має слів , одні емоції як складно і зима попереду...www.facebook.com/watch/?v=1734609573708279
29 Jan 2023, 10:47
87616/117025
about 6 hours ago