Toronto Newcomers
-
Можливо комусь буде корисно - Інформація по ярмарку вакансій, Минулого разу були вакансії територіально тільки району проведення ярмарку. Це мабуть будуть вакансії більше по Місісага. Можете уточнити напряму In-person Multi-sector Job Fair: реєстрація та підготовка до ярмарку вакансій 2 жовтня, 2023 Запрошуємо на ярмарок вакансій від ACCES Employment, який відбудеться у понеділок, 2 жовтня, між 11:30 ранку та 4 дня, за адресою 1352 Lakeshore Rd E, Mississauga, ON L5E 1E9 — Small Arms Inspection Building (SAIB). Реєстрація є обов'язковою умовою участі Наша команда благодійної організації ACCES Employment буде супроводжувати Вас до, під час і після ярмарку. Для успішної участі в ярмарку вакансій виконайте план з 4 кроків: 1. Зареєструйтеся на ярмарок за посиланням внизу (кнопка Зареєструватися). 2. Відвідайте одну з підготовчих сесій онлайн (дати проведення і посилання на реєстрацію знайдете нижче). 3. Ознайомтеся заздалегідь зі списком роботодавців, перевірте відкриті вакансії на їхніх сайтах та/або LinkedIn. 4. Адаптуйте своє резюме під вакансії, на які плануєте подаватися. Нижче в цьому листі знайдете ресурси для самостійної підготовки.Відвідайте підготовчу сесію 20 або 26 вересня Зареєструйтеся та відвідайте одну з двох підготовчих сесій для учасників події. Кар'єрні консультанти ACCES Employment розкажуть там детальніше про планування і проведення ярмарку. Сесія #1: Середа, 20 вересня, 6-7 год. вечора, онлайн Реєстрація тут accesemployment.my.site.com/EventRegistration/s/?uid=a52ON000000Dein&utm_source=UNI%20clients%202023&utm_campaign=6b66db442b-EMAIL_CAMPAIGN_2023_02_25_09_12_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_-60b62ebb5c-%5BLIST_EMAIL_ID%5D&mc_cid=6b66db442b&mc_eid=2b422c5d72 Сесія #2: Вівторок, 26 вересня, 6-7 год. вечора, онлайн Реєстрація тут accesemployment.my.site.com/EventRegistration/s/?uid=a52ON000000Df8b&utm_source=UNI%20clients%202023&utm_campaign=6b66db442b-EMAIL_CAMPAIGN_2023_02_25_09_12_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_-60b62ebb5c-%5BLIST_EMAIL_ID%5D&mc_cid=6b66db442b&mc_eid=2b422c5d72
-
Здається 3 кімнати у бейсменті в районі Етобіко.Ціна 800-1200 за деталями 4376774886
-
Точно, тільки зрозумів
-
Мне еще 2 ,5 года до этого, ну стало интересно, что делали в таких случаях
-
Были тут те, у кого закончился кует ?
-
Фото вітальні було зроблено взимку👌🏻
-
Всем привет, С 1 ноября для работающей девушки,женщины сдается просторная меблированная комната на 2 этаже большого дома. В вашей комнате кровать, тумбочка, письменный стол, диван, шкаф. В доме есть все для комфортной жизни - от просторной кухни до сауны, бильярдного, теннисного стола и т.д. Всего не перечислить. Гостиная и бейсмент в общем пользовании. Торнхилл, 5 минут пешком до автобусной остановки. Включены коммунальные услуги и интернет. $1050, первый и последний месяцы. По вопросам можно писать в личные сообщения или звонить по номерам телефона:(437) 557-1237 Даниил. Хозяйка: (416) 568-8419 Александра
-
Всім привіт! Я шукаю собі сусідку в living room. Я одна буду жити в спальні. Вартість: $800 в місяць (інтернет і комунальні послуги включно). Контракт на 1 рік. Квартира доступна з 1 жовтня Це однокімнатна квартира (apartment), тому місця достатньо. Квартира знаходиться на 4 поверсі. Головне перехрестя Eglinton & Don Mills. Поруч зупинка громадського транспорту і до найближчого метро Раре station 15-20 хвилин автобусом. В пішій доступності SuperStore, Sunny, Shoppers та купа інших магазинчиків. 5 хв їзди до Shops at don mills та 5 хв їзди до Dollorama, Scotiabank, RBC Bank, Food Basic and so on. З меблів для кімнати можу надати диван та матрас, так як я також тільки заїжджаю в цю квартиру з 1 жовтня. На кухні є все необхідне: мікрохвильова, посуд, стіл, чайник і тд. Мені 24 роки, наразі 3 дні працюю в офісі і 2 з дому. Тому шукаю людину від 22 до 33 років для спокійного проживання. Без тварин. У квартирі заборонено маріхуана та занадто шумні вечірки. Будь ласка, за будь-яким деталями звертайтеся в приватні.
-
Чем дальше от Торонто тем дешевле