Toronto Newcomers
-
Шановні українці, є можливість отримати безкоштовно слухові апарати в Торонто, Міссіссага, кого цікавить пішіть в л.п
-
Okay darling. I’m going back to bed I will talk tomorrow morning
-
⚡️ Официально: 🇺🇦 Сегодня иммиграционные власти сообщили, что заявления на ПМЖ, в которых основными или зависимыми заявителями являются украинцы, находящиеся за пределами Канады, или лица, находящиеся на территории Украины, получают приоритет в рассмотрении. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
-
Просто замечательно
-
Хахахах
-
Завтра утром еду на Ниагару из Торонто. Есть 2 свободных места. За подробностями пишите в ЛС.
-
Добрий вечір! Ми з хлопцем знаходимося зараз у Торонто, я приїхала за програмою CUAET, він європеєць, має working holiday visa на один рік. Чи є якась можливість у хлопця залишитися за моїми документами до кінця дії мого ворк перміту? Може хтось знає і може щось порадити. Буду дуже сильно вдячна за будь-яку інформацію🙏🏻
-
Думаю он может попробовать податься на опен ворк пермит www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1625&top=38 You may be able to apply for an open work permit if you’re in Canada with valid temporary resident status and you’re a • Ukrainian national, or • non-Ukrainian family member of a Ukrainian national A family member is defined as a • spouse or common-law partner of a Ukrainian national
-
Никто случайно не сдает жилье в Миссисаге? Если есть варианты буду очень рада☺️
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Вітаю!) Здається одна спальня з власною ванною кімнатою. У кімнаті є шафа, велике двоспальне ліжко з подушкою та ковдрою, стіл та стілець. Заїхати можна будь-якого дня. Інтернет та комунальні послуги включені. Вартість за місяць: 1200 $ - за одну особу, 1400 $ - якщо буде проживати дві особи. Будівля Paradigm розташована в безпосередній близькості від центра міста Берлінгтон, поряд з Walmart, торговим центром Mapleview, залізничною станцією Burlington GO Station (звідки також вирушають більшість автобусів). Зручності Критий басейн, гідромасажна ванна, суха сауна, кімната для вечірок, тренажерний зал, баскетбольний майданчик критий, груша для боксу, більярд, барбекю, тераса на даху, майданчик для активного відпочинку на свіжому повітрі. Якщо зацікавлені пишіть, відправлю більше фото та відповім на будь-які запитання!
-
Всім привіт, хотіла запитати, може хтось буде летіти з України до Торонто в цьому місяці в 20-тих числах? Потрібно один альбом сюди передати Звісно не безкоштовно
-
Здається кімната з меблями в двоповерховому будинку в районі станції метро Don Mills, North York. До найближчого магазину 10 хвилин пішки, поруч великий ТЦ та магазини: Nofrills, Dollarama. На поверсі 3 кімнати, спільна кухня та санвузол на чотирьох. Новий ремонт, затишний район, комфортне транспортне сполучення. Ціна:1350 Якщо цікавить, пишіть в особисті скину фото
-
Здається 1/2 Будинку, 1 Поверх з окремим входом. 📍Торонто, Bloor Village Jane, Runnymede subway • Вітальня • Спальня • Душ/туалет • Окремий вхід • 1 паркомісце • Затишне заднє подвірʼя Дуже близько метро і 25-30 хвилин до Downtown. 4 хвилини пішки - метро Jane 10 хвилин пішки - метро Runnymede Все поруч NOFRILLS, магазини із свіжими овочами, CUIAS, тенісні корти, спортивний зал, бари, ресторани, магазини для домашніх улюбленців, басейн - все в радіусі 5-15 хвилин пішки. Вартість: $2600+Utilities За деталями пишіть в приватні повідомлення