Toronto Newcomers
-
Ще раз: Форд агітує за допуск приватних провайдерів до надання медичних послуг, що дозволить зменшити черги та навантаження на існуючу медичну систему провінції. Послуги будуть оплачені ОХІП. В цьому є свої плюси та мінуси, противники та прихильники. Причому тут плата за послуги зі своєї кишені чи придбання окремої страхівки?.. але теж дякую за дискусію.
-
ОХІП покриває витрати за рахунок бюджету. Дискусія про те, щоб поряд із державною була приватна медицина, при якій ви оплачуєте медичні витрати самостійно або придбаєте мед страховку. Дякую усім за дискусію. Сфокусуюсь на тому, що в моїй компетенції. Усім гарних вихідних!
-
Ок, тоді трохи математики. Уявіть, що ви пенсіонер. Так чи інакше, ним будете. Середня пенсія в Канаді у 2023 (пишу з пам'яті, погугліть, якщо бажаєте точну цифру) 1300 дол. З цієї суми ви навіть прожити не зможете, якщо не маєте заощаджень, RSPP, інвестицій чи інших пасивних доходів. Ми говоримо в цілому, а не про окремо взятих людей, хто може собі дозволити. Тому зайві 450 - 550 дол/міс на страховку - це суттєво. Для пенсіонерів буде суттєво вищою, а з певного віку й не буде взагалі. Якщо говорити про альтернативу: нехай би була. Але ж ми розуміємо: там, де не буде законодавчого обмеження, включаться закони ринку. Буде в цілому як в США, де медицина - додаткова стаття витрат.
-
як мені пояснили, вони хочуть взагалі " прикрити цю лавочку" з безкоштовним медобслуговуванням маленькими кроками. і порадили мітингувати щоб не починати це. Мова про те щоб виставити наші якщо так можна сказати лікарні на приватизацію і зробити їх приватними, а це .... не дуже гарна ідея для людей
-
Все таки, думаю, медицина в стране должна быть бесплатной. Многие и так работают за не большие деньги, платят налоги, расходов дофига, а если из бюджета ещё и на мед страховку отдавать.. Государство должно позаботиться о своих гражданах и обеспечить им бесплатную медицину. Здоровье часто не зависит от нашего образа жизни. Я, например, по больничкам не хожу вообще, лечащего врача здесь нет и я его не ищу, а есть люди для которых этот вопрос жизненно важен.
-
Це просто інформація, перевірена, 17 років працювала журналістом в Україні, трішки розуміюсь на тому серйозне джерело інформації чи ні. Просто для інформації, хто хоче прийти на мітинг - приходьте будь ласка. Хто не має можливості або не вважає це доречним, не приходьте. Кожен має право вирішувати сам, як йому зробити. Просто поділилась інформацією. Ми підемо всією школою. Всі вирішують самі , всім гарного вечора ❤️