Toronto Newcomers
-
Именно
-
Тапки стоили 55, купил за 19.99
-
Більше не буде?
-
Саме сьогодні. А я не маю часу навіть, щоб погуглити знижки
-
Реально дешевше можна купити, ніж у звичайний день...
-
А коли саме Black Friday? Сьогодні?
-
Это всё капиталистические уловки. Цены на хлебопечи мониторю, месяц назад цены начали рости, а сейчас «невероятные скидки!!»
-
Я купил тапочки и завтра буду покупать чихол для мака
-
Мені здається перед Різдвом будуть більші знижки, зараз я не бачу якихось вау знижок
-
Народ, підкажіть, що купити на Black Friday. Всюди знижки... Розумію, що треба щось купити. Що порадите? Може хтось щось вигідне знає, і підкаже. Буду вдячний. Техніка, зимовий одяг, спортивний...
-
Морем - місяць не реально (((
-
Месяц это даже быстро, обычно морем 2 месяца, самолёт 2 недели.
-
підкажіть, хтось відправляв містом посилки з Канади в Україну? чи реально час доставки ~місяць, якщо відправляти морем? поділіться досвідом, будь ласка)
-
Дякую
-
Да, но ставки в Канаде в районе 2-5%. Вам не обязательно быть гражданином Канады чтобы положить депозит в банк, вы можете быть даже туристом, зависит от требований банка.
-
Добрий день. Пропоную 25% рiчних в CAD, або 20% в $. ФОП 3 роки, чистий оподаткований прибуток за 2022 - 40 000 $. Вiдкриваю incorporation а Канадi. Торонто. Оформлення через конвертовану позику або iнший договор на вибiр вашого бухгалтера, особиста зучтрiч в Торонто. Мiнiмальний вхiд - 10 000 CAD, макс - 100 000.
-
підкажіть будь ласка чи можна покласти на депозит usd$ в банк під % По cuaet
-
Хто може поділитися номером телефону Червоного Хреста
-
Тут тоже получил ответ в личку 👍🏻
-
Нашёл 👍🏻
29 Jan 2023, 10:47
8882/115947
about 6 hours ago