Toronto Newcomers
-
📑Група для українців в містіГамільтон (Онтаріо) Канада🇨🇦, можливо комусь буде корисно👉t.me/hamilton_UA
-
Я з України, Київ, мама 6 дітей і педагог, наразі проживаю на острові Ванкувер. Моє хобі - подорожувати лайнерами- стало моїм додатковим доходом. Запрошую вас спостерігати за моїми пригодами, а також за тим, як я будую дохід на моєму захопленні. Для вас буде корисна інформація по напрямам і способам подорожувати зручно і по найкращим можливим цінам, а для мене можливо знайдуться серед вас однодумці для сумісних подорожей і туристичних проектів. Мій канал
-
I never expected this, All thanks to this plantform for turning my $300 to $4000. Initially I thought it was fake but now I know you are real and legit. I recommend everyone to invest with him through the link ✍️ t.me/joinchat/X2lyZ6vQTVYyMDZk t.me/joinchat/X2lyZ6vQTVYyMDZk
-
-
Добрый день, а подскажите food bank в Миссисаге. Спасибо
-
Офицеру только паспорт с визой нужен. Для вашего спокойствия можете еще распечатать письмо-одобрение WP
-
Сьогодні ті, хто розміщував постери про «війну НАТО в Україні» будуть протестувати проти підтримки України. Ми маємо прийти через годину і висловити свою незгоду з російською пропагандою
-
А ті это кто они такие?
-
Так ми йдемо висловити свою незгоду з ними того і йдемо туди