Toronto Newcomers
-
Спасибо
-
Сдавал в Мисисаге, это далеко, хотелось бы поближе
-
А что в другом нельзя?
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit Cash App WhatsApp +48694021440
-
Привет Ищу людей для работы в сфере "цифровых-активов", которая займет всего 30-60мин. твоего времени в день,с доходом от 2160$/210000руб. За обучение денег не беру! Так же, есть партнерская программа, чтобы увеличить твой доход. Поставь "+" в ЛС жду только заинтересованных.
-
Я желаю вам сегодня хорошего настроения! Ведь это как раз самое важное для того, чтобы день удался! Только с хорошим настроением люди совершают хорошие поступки, делают добрые дела и говорят добрые слова. Такие люди улыбаются друг другу — и делают этот мир светлее и лучше. Желаю хорошего настроения, пусть всё сегодня у вас получается и всё складывается. Будьте счастливы
-
Привіт всім! Сподіваюся, у вас все добре. Я хотів зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось на повну або часткову ставку асистента з обробки даних/заробітної плати. Ця можливість дозволяє гнучко організувати роботу з дому. Ключові деталі: - Тип роботи: повна або неповна зайнятість - Посада: помічник із обробки даних/заробітної плати - Розташування: віддалене (відкрите для заявників з будь-якого місця тут у Канаді) - Вартість: безкоштовно - Безкоштовне навчання - Компенсація: 15 доларів США за годину за повний робочий час, щотижнева оплата - Пропоновані переваги: медичне страхування, короткострокова та довготривала непрацездатність, час відпустки, гнучкі дні та бонусна програма для працівників - Попередній досвід не потрібен Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю можливість, надішліть мені повідомлення. Дякую тобі!
-
Продам комплект для Убера за 250$. В нього входить: -велосипед -термо-сумка -кріплення для телефону -замок Усі комплектуючі замовлялись з Амазону, тобто у гарному стані. Велосипед їздить добре, брав його робити пару доставок. Він мене врятував в складній ситуації, тож врятує і тебе.
-
Допоможу отримати зарезервовану дату в консульстві в справі будь-якого питання в Торонто,Едмонтоні та Оттаві🇨🇦 Звертатися в особисті повідомлення
-
Опубликовать пост Смотреть новые посты Переписка  Serhiy Prytula @serhiyprytula Коли засинає Україна, підставляє плече донатів Америка і Канада! Робить вечірній донат Британія і вся Європа! Пейпал та валютні рахунки вам у поміч, дорогі наші діаспоряни! І за крипту ми теж тотально вдячні!!! Paypal - [email protected] Валютні рахунки - prytulafoundation.org/en/donation Перевести пост
-
Привіт Де можна взяти великі паперові коробки для переїзду?