Toronto Newcomers
-
С 1го ноября Сдается комната 1100$ уже с коммунальными услугами включительно ,в уютном доме с двумя парко местами и придомовой территорией в районе этобико Пишите в лс
-
Добрий день! Запрошуємо вас завітати на онлайн інформаційну сесію за темою: "Права та обов'язки орендодавця та орендаря". На цьому заході ви дізнаєтесь як обрати орендодавця чи орендаря, деталі щодо підписання договору оренди, питання щодо збільшення орендної плати та її розрахунок, як відбувається процес виселення і багато іншого. 13 жовтня об 11:00 у Zoom. Для реєстрації заповніть цю форму, будь-ласка. docs.google.com/forms/d/1b_ad5cWXCWcAmELmzENny1A-y_wrO65Hz3I9YumZ3OM/edit Реєстрація. Інформаційна сесія: Права та обов'язки орендодавця та орендаря Інформаційна сесія: Права та обов'язки орендодавця та орендаря October 13, 11am - 1pm docs.google.com Посилання на zoom meeting: us06web.zoom.us/j/83525007036?pwd=Ws0X1xJmySeL4midHqLKRbkUkUg3bH.1
-
Говорят хорошо для увлечения длительности ПА
-
Говорят хорошо для гигиены
-
Во время обрезания не то обрезают если что
-
Нет. Я не осуждаю людей. Если бы я жил в Крыму всю жизнь у меня были бы там друзья и родственники. Я бы так легко от них не открещивался
-
Запрошуємо Вас на онлайн сесію " Medical career in Canada. Variants of the first higher education for students. Variants of professional implementation for doctors and medical workers " П'ятниця, Жовтень 13 о 13:00 за часом Онтаріо. Щоб зареєструватись: "Medical career in Canada." (google.com)
-
звичайно, Ніколь