Toronto Newcomers
-
Запрошуємо Вас на онлайн сесію " Medical career in Canada. Variants of the first higher education for students. Variants of professional implementation for doctors and medical workers " П'ятниця, Жовтень 13 о 13:00 за часом Онтаріо. Щоб зареєструватись: "Medical career in Canada." (google.com)
-
звичайно, Ніколь
-
Могу взять в личнте пользование?
-
Классно. Но если бы он жил в Крыму я бы к нему относился точно так же.
-
Где вы это взяли.. ахах
-
Красава
-
незалежно від локації та особистого досвіду, всі ми зіткнулися з власними випробуваннями і жахливими моментами, у кожного своя історія, свої болісні моменти та виклики, це важливо завжди пам'ятати, щоб мати розуміння та співчуття до інших, незалежно від їхнього шляху в житті
-
Продаю дешево практичну нову техніку у зв'язку з переїздом. Зволожувач повітря + охолодження. Об'ємний та потужний. Є відсік для арома олій. 4 режими потужності зволоження та 2 режими охолодження повітря (Працює як кондиціонер) Виглядає добре без нюансів. 25 $ Рисоварка 30 $ Тостер 20 $ Смарт-чайник. Швидко нагріватися, підтримує потрібну температуру, яку можна вибрати. Максимальну температуру нагрівання води також можна вибрати. Світитись у темряві і реально добре виглядає. 40 $ Можу надіслати додаткові фото/відео
-
може зі Львіва як варіант
-
розумію твоє становище та відчуття, які в тобі викликає ця ситуація, мета не обговорювати моральні якості тих, хто залишився, а зрозуміти їх мотиви та обставини, у кожного свій життєвий шлях та обставини, які впливають на рішення, я вірю в діалог і спроби розуміння, незалежно від особистих переконань, давайте намагатися слухати одне одного та ділитися думками без засудження
-
Почему челы которые сыпят оскорбления говорят что они не эмоцинальные и такие нейтральные. Че тут происходит