Toronto Newcomers
-
Требуется на работу домработница, женщина 40-55, с постоянным проживанием в доме (single, no kids, no pets) подробности по тел. 416 903 17 99 Ольга
-
Чого потім дивуватись що українськи комуністи за палестіну в центрі на мітингу були
-
Сказал чел который 4 млн украинцев в злодеи запихнул.
-
Те це крінж лютий . Один захищав терористів котрі тут заборонені-хамас. Інший ллє шизу шо в Луганську все ок.
-
рашка превратиться в северную корею. Будет гнилую кукурузу собирать зимой но никуда не денется. А вот Украина что то не спешит превращаться ни в Израиль ни в Южную Корею.
-
Як ти тут міфідрон знайшов шиз?
-
Згідно неповних і неофіційних даних, заморожено активів росії в таких розмірах: - Франція - 71 млрд - Японія - 58 млрд - Німеччина - 55 млрд - США - 38 млрд - Сполучене Королівство - 26 млрд - Австрія - 17 млрд - Канада - 16 млрд. Всього 281 млрд. Ця цифра неточна, бо йдуть судові процеси, плюс санкції розширюються. ! А тепер важливо: ви маєте розрізняти інфу про те, що Assets are FROZEN від Assets are CONFISCATED. Бо це велика різниця. Йдуть повільні процеси у напрямку того, щоб заморожені активи почали передаватися Україні. Не буду багато писати, але не все так просто
-
Я буду смеяться если эта спецоперация развернется в сторону Палестины и она вся перейдет в Израиль)))) но они никого убивать из мирных не будут а так просто поросят)