Toronto Newcomers
-
Требуется на работу домработница, женщина 40-55, с постоянным проживанием в доме (single, no kids, no pets) подробности по тел. 416 903 17 99 Ольга
-
Чого потім дивуватись що українськи комуністи за палестіну в центрі на мітингу були
-
Сказал чел который 4 млн украинцев в злодеи запихнул.
-
Те це крінж лютий . Один захищав терористів котрі тут заборонені-хамас. Інший ллє шизу шо в Луганську все ок.
-
рашка превратиться в северную корею. Будет гнилую кукурузу собирать зимой но никуда не денется. А вот Украина что то не спешит превращаться ни в Израиль ни в Южную Корею.
-
Як ти тут міфідрон знайшов шиз?
-
Згідно неповних і неофіційних даних, заморожено активів росії в таких розмірах: - Франція - 71 млрд - Японія - 58 млрд - Німеччина - 55 млрд - США - 38 млрд - Сполучене Королівство - 26 млрд - Австрія - 17 млрд - Канада - 16 млрд. Всього 281 млрд. Ця цифра неточна, бо йдуть судові процеси, плюс санкції розширюються. ! А тепер важливо: ви маєте розрізняти інфу про те, що Assets are FROZEN від Assets are CONFISCATED. Бо це велика різниця. Йдуть повільні процеси у напрямку того, щоб заморожені активи почали передаватися Україні. Не буду багато писати, але не все так просто
-
Я буду смеяться если эта спецоперация развернется в сторону Палестины и она вся перейдет в Израиль)))) но они никого убивать из мирных не будут а так просто поросят)
-
Сьогодні цікавий захід. Можливо комусь актуальний Добрий день! Запрошуємо вас завітати на онлайн інформаційну сесію за темою: "Права та обов'язки орендодавця та орендаря". На цьому заході ви дізнаєтесь як обрати орендодавця чи орендаря, деталі щодо підписання договору оренди, питання щодо збільшення орендної плати та її розрахунок, як відбувається процес виселення і багато іншого. 13 жовтня об 11:00 у Zoom. Для реєстрації заповніть цю форму, будь-ласка. docs.google.com/forms/d/1b_ad5cWXCWcAmELmzENny1A-y_wrO65Hz3I9YumZ3OM/edit Реєстрація. Інформаційна сесія: Права та обов'язки орендодавця та орендаря Інформаційна сесія: Права та обов'язки орендодавця та орендаря October 13, 11am - 1pm docs.google.com Посилання на zoom meeting: us06web.zoom.us/j/83525007036?pwd=Ws0X1xJmySeL4midHqLKRbkUkUg3bH.1
-
Пффф.. у них наверное уже почти паспорт)) таких людей Канада терять не должна 😂