Toronto Newcomers
-
Вітаємо! Uber шукає нових водіїв. Реєструйтеся та дізнавайтеся більше тут: www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=1umy2b84mg9d
-
Structube
-
Дівчулі! Є тут такі, хто задумується над навчанням в сфері бюті? А конкретно саме брови?( не ПМ, а просто фарбування/ламі) Потрібно трошки вашої допомоги🥹
-
🚙 Інструктор з водіння авто g2, g full ⁃ Знання всіх маршрутів інспекторів ⁃ Великий досвід водіння канадськими дорогами ⁃ Десятки відгуків (все можу надіслати в особисті) ⁃ Допомога з рееструванням на іспит та пошуками найближчих віконців 🗺️ Подорожі: ⁃ Ніагарський водоспад ⁃ Ферми ⁃ Консерваторія метеликів ⁃ Завод з виготовлення клинового сиропу ⁃ Супровід новоприбулих у Торонто, зустріч в аеропорту та інше +14375564692 Карина Пишіть в особисті 🤗
-
🇺🇦 Друзі, вітаємо! Раді представити вам наш телеграм канал 🇺🇦UA Canada- Ми в Канаді🇨🇦 ✅ t.me/UA_Canada_Cuaet ☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
-
Далеко это от города? Очень красиво
-
🤔 я же из Торонто и не индус Канаю за местного жителя
-
Подальше от даунтауна. В даунтауне бомжи, а мне удалось таки жилье снять на те дни пока я тут )