Toronto Newcomers
-
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Доброго всім вечора! Сьогодні є приваблива пропозиція🤔 Всі хто хоче незабутніх вражень, пропоную сьогодні зайнятися спортом і побути в ролі відеооператора! Зйомка буде відбуватися на вулиці у центрі Торонто. Кількість охочих необмежена, але попереджаю що до фінішу дійдуть лише найсильніші☺️ За більш детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення! Всім гарного настрою!😉
-
Нет в Мозамбік😊
-
Нет столиця Індії Брамптон 😂
-
Рассказываю по Калгари. Они тут получают какие то бенефиты по здоровью, как нам дает работодатель и лечат зубы бесплатно. 🤔 Еще недвижимость здесь стоит ничего 300-400к за квартирку Даунтаун у них маленький. Бомжа видел одного. Продолжаю вести наблюдение
-
Слідкуємо за твоїми новинами )))) Чекаємо апдейтів
-
I invested and I received mine too. Good company to invest and make money Congratulations t.me/Samuel_Leach_FXF1
-
Навчаю розмовляти 🇨🇦англійською мовою🇨🇦 Дорослих та дітей! Цікаво? Пишіть в особисті повідомлення💬
-
Мені написали що це відмова
-
Доброго дня хто може підказати таке прийшло чоловіку це відмова у візі?
-
Доброго дня. Шукаю кімнату для жінки. З 19.11 Локація Етобіко, Міміко ( взагалі розглянемо усі варіанти ) Дякую
-
Your application was withdrawn. Latest update: Final decision - September 21, 2023: Your application was withdrawn. We will send you a letter or email with details.
-
Незнаю чи звонити мені туди питати їх?
-
Я писала ще в групі одній і написали мені уже пройшло три тижні після того і немає нічкої відповіді