Toronto Newcomers
-
Не иначе)
-
Даже не знаю. Порча какая та
-
Летом они мне за 500 насчитали. Около 10 страховых мне считали летом. Доходит дело до места проживания и цены улетают в космос.
-
Выше писали онила хорошая. Когда до оплаты доберетесь. Там все пересчитают
-
400 была самая дешёвая из всех, ну у кого менять. Конечно хочу 200, но
-
Просто я делал зимой. На укр права. И то 350. Машина соната 13) не пробовали сменить страховку ?
-
Давно делал страховку? Зимой-весной говорят так было. Я делал в июле уже 400 в Скарборо
-
У знакомого тоже санта, тоже 9, ему 50+ норс Йорк и 225 платит.
-
19 июля помогал только приехавшим Харьковчанам оформить страховку в desjardines. 235 долларов 2 водителя.
-
У меня Santa Fe 2009 $400
-
Тут машина играет роль. Хонда будет всегда дороже. Особенно рв или сивик
-
В июле делал страховку, плачу $400 не такси
-
Никто. Если проживаете в Торонто меньше $400 не будет. За пределами Торонто в два раза дешевле страховка.
-
Всем привет, Требуется девушка ассистент на удаленке , но проживающая в Торонто. Оплата сдельная , есть тестовое задание. Подробности в личку!
-
Сьогодні читала Арестовича і подумала, як мяко кажучи - підло він себе поводить. Коли сам робить помилки (висловлювання про жінок, які викривають яка насправді від людина) і коли він отримує заслужений осуд... Замість того, щоб сказати що я говорив жахливі речі, він починає лити страшний бруд на Президента в умовах війни. Найстрашніше - маніпулює фактами. Він закидає Президенту як помилку те, що не треба було тримати Бахмут, а потрібно було йти на південь. Але це рішення прийняли військові. Всі світові оглядачі говорять про те, що якщо вибрати "легший " шлях і піти на південь, залишивши схід - це дорога до вічного замороженого конфлікту. Що наші військові вибрали правильний шлях, хоч і важчий, але звільнити всю Україну. Але Арестович сьогодні дозволив собі говорити нищівний бруд на Президента тільки тому, що як сам сказав Арестович в інтервю виданню Berliner Zeitung - планує йти на вибори в президенти і закликає проводити вибори в умовах війни. ...А страшно те, що Арестович психолог і добре знає прийоми маніпуляції людськими емоціями. Без коментарів... дуже сподіваюсь, що цьому "красавчику", який тепер типу "не при ділах", але ж був радником Президента і зайжди це підкреслював для підвищення поваги до своєї персони, ніхто більше не повірить. Тим більше, що нещодавно були опубліковані відео докази про співпрацю молодого Арестовича з Корчинським і рос націоналістом Дугіним.... Реально схоже на якусь продуману проросійську деверсію.
-
кстати очень важную тему подняли. Сьогодні вже була інфа від Данилова, про те що на його думку Арестович грає на рос дудку, яка зараз хоче перенаправити настрої. Раніше було відео про співпрацю Арестовича і Дугіна, Корчинського. там вони виступали на якомусь заході, і Корчинському було завдання наскільки я правильно зрозуміла робити погані картинки на Майдані. Але це вже хай правоохоронці перевіряють достовірність чи ні. Проте Арестович сьогодні явно щось не туди рухає