Toronto Newcomers
-
Доброго дня з нагоди відкриття нового українського бʼюті простору, в оренду здаються наступні місця для роботи бʼюті майстрам: -Візажисти ✅ -Бровисти✅ -Лешмейкери✅ -Майстрам перманенту ✅ -Майстрам манікюру✅ Одренда в районі Даунтаун, 10 хв пішки від метро Коледж, біля салону є паркінг і трамвайна зупинка. Ідея полягає в тому, що це буде власне бʼюті комʼюніті - де майстри будуть не тільки працювати, а ще там будуть проводитись різні бʼюті івенти, майстер класи, щомісячні майстер майнди, де ми будемо ставити цілі протягом місяця і маштабуватись, я хочу щоб майстри біля мене росли і маштабувались а як це зробити я знаю, бо сама в бʼюті бізнесі вже 6 років. Тому цікава оренда пишіть на інстаграм instagram.com/todorivaaa?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка турагента в торонто , наперед подякував
-
Ребята , добрый вечер !) У кого дети оканчивают в 2024 году украинскую школу , кто-то знает , где в Канаде можно сдать выпускной экзамен - Мультипредметный тест ? Или может есть вообще у кого-то какая-то информация по этому поводу? Буду очень признательна за ответы . Заранее благодарна !)
-
На что стоит обращать внимание при аренде комнаты?
-
Привет, кто снимал комнату в Торонто, делали ли вы какойто договор?
-
📺 НОВА ПРОГРАМА Webinar 🚀Воззʼєднання сімʼї: новий шлях до отримання статусу PR в Канаді для українців з візою CUAET 🇺🇦🇨🇦 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=ciFH0p5Nfvo 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet ☝️ КОЛИ - 24 жовтня 2023 ⏰ 18-00 Торонто ‼️ Актуальні питання 👇 🔷 Розбір умов, нюансів та вимог програми: Дізнайтеся деталі нового шляху до отримання статусу постійного резидента в Канаді для українців з візою CUAET 🔶Цільова аудиторія: Хто може скористатися цією програмою? Дізнайтеся, чи ви відповідаєте критеріям. 🔷 Складнощі в процесі розгляду заявки: Дізнайтеся, до чого варто бути готовим під час подачі заявки та розгляду її імміграційною службою. 🔶 Необхідні документи: Які документи потрібно зібрати та подати для успішної участі у програмі. 🔷 Питання і відповіді: Маєте запитання? Залишайте їх на вебінарі, і ми відповімо на всі ваші питання.* * Інформаційне наповнення може змінюватися в залежності від анонсу IRCC 🎙 Доповідач - ліцензований юрист Анна Купрєєва ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 24 жовтня 2023 року ⏰ Час Торонто - 18-00
-
У меня не убер. У меня компания
-
В этом но за тот. Имею ввиду
-
Да в том году
-
Если это рабочее время. То да. Можно списать 100% даже не часть.