Toronto Newcomers
-
Доброго дня, потрібен хтось хто знається на електриці. Ми намагалися підтягнути троси на люстрі щоб вона висіла ближче до стелі, але випадково порвали дріт по якому йде струм, тепер лампа не працює. Потрібна людина яка зможе полагодити (скоріш за все потрібна буде драбина)
-
Доброго дня з нагоди відкриття нового українського бʼюті простору, в оренду здаються наступні місця для роботи бʼюті майстрам: -Візажисти ✅ -Бровисти✅ -Лешмейкери✅ -Майстрам перманенту ✅ -Майстрам манікюру✅ Одренда в районі Даунтаун, 10 хв пішки від метро Коледж, біля салону є паркінг і трамвайна зупинка. Ідея полягає в тому, що це буде власне бʼюті комʼюніті - де майстри будуть не тільки працювати, а ще там будуть проводитись різні бʼюті івенти, майстер класи, щомісячні майстер майнди, де ми будемо ставити цілі протягом місяця і маштабуватись, я хочу щоб майстри біля мене росли і маштабувались а як це зробити я знаю, бо сама в бʼюті бізнесі вже 6 років. Тому цікава оренда пишіть на інстаграм instagram.com/todorivaaa?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
-
Ребят, а где реквестить 3000 после приезда? Что за сайт?
-
За обман системы лендлордом. Штрафы могут быть 35-50к. 😀 Так что те хитрозадые лендлорды могут хапнуть фекалий в своем стремлении нагреть тенанта на 100-200 баксов.
-
Всім привіт, можливо хтось знає VPN щоб можна було на Україну включитися
-
Дякую, може ще хтось якісь знає
-
Доброго дня всем! Подскажите, в каком районе лучше искать комнату или квартиру на первые пару недель в Торонто? Исходные данные - машины нет, мама и дети 5 и 9 лет, чтобы была нормальная транспортная развязка и парки для детей… ну и не за все деньги мира… в Торонто оставаться не планируем… смотрим другие небольшие городки для переезда. Заранее спасибо!
-
💻 Удалённая работа - Нужны люди в команду, берем без опыта. -Обучение Бесплатно - Прибыли до 7% в день - Беру % от недельной чистой прибыли - Розыгрыши и бонус по окончанию обучения Заинтересованные ставьте + в ЛС
-
Здаються 1-кімнатні апартаменти в Bloor Village, Toronto $2600+комунальні 5хв пішки від Jane subway Окремий вхід, велика вітальня, спальня, душ і туалет Pets-friendly Паркомісце Розглядаємо до 2х дорослих Вільно з 1го листопада За більш детальною інформацією, телефонуйте 437 551 3746
-
Без жены забрать Справку о не судимости в Конс можно ?