Toronto Newcomers
-
Це тепер виходить мені ловити те славнозвісне віконечко півроку?
-
Дякую
-
Обращаться в полицию, потом в наше посольство и ircc за новыми доками
-
Мне кажется они должны быстрее сработать в таком случае. У них есть почта, отвечают достаточно быстро, проверено. Пиши туда.
-
если у вас там все документы - узнайте как их обезопасить от кредитов в банках - там же и син ваш
-
Вийшла їхати на роботу, а їхати немає на чому
-
Та ситуація я в ахуї називається
-
Так
-
У вас авто угнали ?
-
Та да, там був рюкзачок всередині маленький Я в шоці, тому точно не памятаю Але вдома знайти не можу, тому думаю що вони були у ньому (
-
У вас свежая дорогая тачка?
-
Та ні на жаль Я дуже на це сподівалась
-
Місяць назад
-
Ви ж його тільки купляли, якщо я правильно пам'ятаю. 😟
-
Может parking enforcement укатили на штраф стоянку просто ?)
-
Не зря них самые дорогие страховки
-
2022 lexus
-
Саме образливо просто, що я завжди паркувала на паркінгу і один день вийшло так, що припаркувалася на вулиці поряд з будинком Ще й рюкзачок залишила з документами
-
І це я ще в салоні встановила якусь штуку за 3000, типу для безпеки вашого авто😂😂😂
-
Взагалом , якесь авто приїхало о 3:30 паралельно до мого припаокувалось Не бачила що відбулось Тому що мені пощастило з охоронцем, зранку був мій улюбленець , я так розумію їм заборонено показувати відео саме мешканцям Але він сказавв що я з дивану можу подивитись, там я лох припаркувалася так, що видно 20% авто десь Взагалом, хтось вийшов я так розумію з авто у цей момент і через буквально 3-5 хв воно поїхало
29 Jan 2023, 10:47
92394/115864
37 minutes ago