Toronto Newcomers
-
От якщо брати оптом і вміти домовлятися і sales manager, то виходить не просто дешевше в кредит, а я ж кажу - телефон Samsung S22 Ultra я отримав по факту безкоштовно. Якби я не брав кредит і не оформмляв все разом, то за моб інет + home Internet вийшла б така ж сама сума (тільки в мене не було би кредиту і не було б ще одного мобільного телефону)
-
щось не зрозумів, без контракту дешевше😅
-
я взяв кредит на 2 роки. Мега довольний. Плачу десь 180 дол/міс, це включає: - 25 Гб моб інету, безлімітні дзвінки, смс.. (без конракту це би коштувало десь 80 дол/міс) - домашній інтернет (безліміт, 400 Мб/с) - без контракту десь 100 дол/коштувало б; - моб телефон - Samsung S22 Ultra (виходить, безкоштовно) По факту, мені той тел не треба був (бо маю). Але якщо порахувати, то чого б не оформити кредит, і за таку саму ціну не отримати додатково ще й телефон. Так, я не використовую 25Гб інету, так - швидкість в 500 Мб/с занадто). Можна було і простіше взяти. Але різниця в ціні така, що не варта тої економії.
-
Здравствуйте. Посоветуйте пожалуйста витаминный комплекс для женщин. Эффективны ли аптечные( Centrum......) Спасибо.