Toronto Newcomers
-
Боротьба лівих та правих поглядів . Один проросійський учасник групи ,захищає терористів з Хамас а також рускій язик . Все разом створює думку ,про те що він проросійський бот . Ну не може українець захищати друзів росіян арабів . Які вбили півтори тисячі євреїв ,а зараз получають по повній за свій терор . Араби і мусульмани це зло ,яке треба знищити. Вчора бачив як вони перекрили перехрестя Янг та Блур ,в 11 вечора ,кричали свої недолугі лозунги ,повилазили на світлофори та паркани . Це мавпи і дикуни ,яким на місце у цивілізованому суспільстві . Араби підтримають РФ ,тому чітко зрозуміло хто є ворог ,а хто друг .
-
Шукаєм кімнату для сім'ї з 2 людей і 1 дитини 5 років, сімейний бюджет до 1200 в місяць з комунальними Місісага
-
пише I am Victoria a young sculptor, this is my first work, please appreciate it
-
www.facebook.com/photo/?fbid=317965820953742&set=a.115678264515833&__cft__[0]=AZVSgVQp4xs24RX9lVw6xahsrIV-PZ1ZxMa5m1O9_NuRa-QjgQH_HHi2rCGwcBgIDElvThgrrkcsA2PDT8vVY3wO_B42i7tU0kagWNTjojX9SFgzyCt_0BEMm7vzPgjxuqqua19Rc5ZKZ7wQWDSZQL2ntvGDDCHm3mRggCynUag3RdHMrLytviZpnlAhs1panrG3GfN-3IIia60pjyro4qWs&__tn__=EH-R
-
Всім привіт 27.10.2023 у мене з під будинку було ВИКРАДЕНО моє авто темно сірого кольору з червоним салоном ( він доволі помітний та рідкісний у цій комплектацї) ‼️Lexus RX350 f sport 3 2022 року‼️ Хочу попросити , будь ласка, можливо хтось десь буде бачити в Торонто , можливо околиці Торонто Парковки, підземні паркінги Страхова відмовилась компенсувати викрадення Тому надія знайти його, якщо його ще нікуди не перегнали з допомогою небайдужих людей Звісно ж у випадку знайдення авто вас чекає винагорода у розмірі 5000
-
Ну як, знайшли тачку?