Toronto Newcomers
-
Всім привіт 27.10.2023 у мене з під будинку було ВИКРАДЕНО моє авто темно сірого кольору з червоним салоном ( він доволі помітний та рідкісний у цій комплектацї) ‼️Lexus RX350 f sport 3 2022 року‼️ Хочу попросити , будь ласка, можливо хтось десь буде бачити в Торонто , можливо околиці Торонто Парковки, підземні паркінги Страхова відмовилась компенсувати викрадення Тому надія знайти його, якщо його ще нікуди не перегнали з допомогою небайдужих людей Звісно ж у випадку знайдення авто вас чекає винагорода у розмірі 5000
-
MacBook 2023 m2 max 1tb 32gb - 3500$ iPhone 15 pro max 1 TB ( titanium) 1800$ iPhone 15 pro max 1 TB ( blue titanium ) 1700$ iPhone 15 pro 512 gb (blue titanium)1400$ iPad m2 2023 12.9inch 1 tb Wi-Fi + Cellular 2000$ AirPods Pro (2nd generation) 230$ Magic Mouse 130$ Apple Watch ultra 2 (Wi-Fi + Cellular) 800$ Apple Watch ser 9 gold + gold stainless Wi-Fi + Cellular 600$ iPad Pro 11 inch (4th Generation) Wi-Fi + Cellular 256 GB 700$ Еще много техники Apple под заказ Забрать можно High Park Все товары новые и запечатанные
-
на нічного сторожа треба ще один нічний сторож
-
Happy Halloween! m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid033LECPMENbw3JpHSNLghGRo744NEqZEkoy4DktaS82uAgCnyND8ALWF1P2miWxYsel&id=72606908&mibextid=ZbWKwL Знову збираємо цукерки на притулок дітям до Миколая та Різдва .тільки цукерки💪🇺🇦 Зможемо забрати майже по всьому Онтаріо Пишіть адресу й номер телефону в приват🙏🇨🇦💪🇺🇦🍭
-
Вакансія: Помічник головного автомеханіка в місті Едмонтон Вимоги: - Досвід у сфері автомеханіки. - Знання сучасних систем діагностики. - Вміння працювати в команді. Ми пропонуємо: - Конкурентоспроможну зарплату. - Можливості для професійного зростання. - Також навчаємо , якщо ви на ти з машинами і маєте палке бажання працювати в цій сфері Контакти: Надсилайте резюме мені в особисті
-
I will say this is a blessed day for me and my family, everyone else reading this I highly recommend this platform that pays 100% Real fast and reliable, I withdraw my $27,800 after i invested $2500 in just 48hours. You can be the next to testify don't just read and pass by check it out now for your financial freedom reach out to Mr JACK JOSE 🫵🏼 I'm very glad to have someone like him DM NOW ✍✍✍ @Trade_with_Jack_Jose t.me/joinchat/FFhFngbD3xcwMmRk
-
I have earned a lot of profits trading with @crypto_howard and his recommend trading platform, everything is so transparent and it's 1000% legit and guaranteed profits, you can visit and start your investment. t.me/+4Enx8_NnwoUwYzVh