Toronto Newcomers
-
с бутылкой мартини и чтением стихов на табуреточке?
-
Блин Виталик, обломщик ты
-
О, за это тоже спасибо
-
На одном углу мне сегодня сделали) Мне уже отписали за две студии, так что нашел
-
потом тут заливаешь делаешь нужный размер и готово tsg.phototool.state.gov/photo
-
www.propassportphoto.com/ например та на каждом углу фоткают госпади
-
Если 300 баксов тебя устроит, завтра к тебе приедет человек и сделает все. Обращайся
-
Да, но только 300 баксов вперёд
-
вот смотри, Юлька уже сама предлагает выпить
-
Звучит как Chat GPT написал 😄
-
Всьому свій час. Розвивайте себе, свої навички та насолоджуйтесь життям. Друзі яких ви знайдете завжди лишаються з нами в будь якому куточку світу, вміння та досвід неоціненно існують не лише написаними на папері резюме. Я спробував за свої 29 років - життя і подорожі в більше ніж 40 країнах, отримав різні освіти, відкривав якісь свої справи, десь прогорав, десь отримував. Зустрічався, жив та розходився з неймовірно прекрасними дівчатами і пізнавав цей світ в усіх його прекрасних проявах. З кожним прожитим роком цінності та їх пріоритети можуть змінюватися, а та людина якою ви станете буде лише краще та експертніше. Канада має і плюси і мінуси, так само як і США. Якщо ви хотіли б спробувати себе в США то неодмінно спробуєте, мрії і цілі завжди реалізуються у людей, що докладають зусиль. Не лотереєю єдиною. Можливо в Канаді вас чекає та реалізація і задоволення амбіцій та баланс життя який ви шукали і він не так то вже і залежить від назви країни.
-
Да, новые стихи подгоню😁. Мартини только все будем распивать☝️, потом фоткаться
-
вроде в телеге такое есть
-
Остались за 200
-
я хотел предложить создать подканал для флуда
-
Может мне ещё осталась копия?
-
😄 upsell