Toronto Newcomers
-
Убер таксисты секс террористы. Там есть 0.25% вероятность увидеть болт чужого мужчины в ходе беседы.
-
Самураи этой жизни. Воины у которых нет цели, только путь.
-
Привіт! Шукаю сусідку з середини грудня/з січня. 1 Bedroom, тому підійде тій, кому комфортно ділити простір. У мене є багатий досвід проживання з сусідами, я вмію поважати особистий простір)) Працюю не вдома, але завжди не проти випити ввечері чаю разом)) Квартира 5хв від метро Spadina, з балконом і гарним видом, в будівлі пральня, є задній двір. Квартира обжита. Всі меблі, крім ліжка в наявності 🤗 Вартість 1250$ , комунальні та інтернет ділимо навіпіл. За деталями в приват, надішлю відео та інші деталі за необхідності.
-
Добрий вечір, я планую переїзд. Потрібна людина з траком чи більшою машиною щоб перевезти речі, не безкоштовно, всі витрати покрию. Так само можливо у когось є права, і зможе допомогти якщо я зніму трак. Буду вдячна за будь-яку допомогу чи будь-які контакти людей які можуть з цим допомогти.
-
Я в фейсбуке в группе "майстрині Торонто" заказывал. Красиво делают.
-
D-spot
-
Подскажите пожалуйста где можно заказать торт?
-
Спасибо
-
Are you ready?🤩 Ми готові презентувати вам нову вечірку від ⭐️SHINING STAR ⭐️ Отож, 24 November відбудеться ПЕРША в Торонто 🫦SEXY DANCE PARTY🫦, де ми розіграємо 600💰 Конкурс на кращий сексуальний танець💃🏻Участь можуть брати як дівчата, так і чоловіки, та навіть пари😏 3 призових місця 1 місце – 300💵 2 місце – 200💵 3 місце – 100💵 І пам’ятайте, чим гарячіший танець🔥, тим вищі шанси на перемогу🏆 Також з 23:00 до 01:00 ви зможете отримати справжній зоровий ОРГАЗМ🤤 від наших неперевершених танцівниць👠 За старим звичаєм коктейль та вхід для кожної Ukrainian Sexy Кішечки 🐈БЕЗКОШТОВНИЙ😉 🎧 Dj Ihor | Dj Emiliano | Dj Dimit 🏎️ VIP parking 👱🏽♂️Для чоловіків вхід 25$ ❗️ Лише 19+ ⌚️ 21:00 Та строгий dress code (елегантне, привабливе, відверто-сексуальне вбрання)😻 Ви маєте побачити це своїми очима😍 Ми переконані – це буде просто SEX❤️🔥 Restaurant “Fregata” 🪩 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
25$ .
-
Здравствуйте! Открывается проект, поэтому нужны люди для работы! Все прозрачно и легко! Прибыль 10000руб. в день/ удаленно Место ограничено! Жду, скорей в лич.сообщ. писать "+"!
-
Здається 1 bedroom +living room з 1.12 в звʼязку з переїздом, деякі меблі залишаємо за додаткову оплату. Вартість оренди 2350+світло. Локація Lawrence 5 хв до метро. Якщо цікаво пишіть в особисті повідомлення або дзвоніть по номеру телефону +1 (437) 262-3622😉