Toronto Newcomers
-
А понял тебе надо развод сделать ))
-
Bailey and Nelson
-
А ,кстати,сегодня все таки приезжала полиция ,пришли к нам на этаж,днем. Мы как раз с мужем в это время выходили с дома,они такие вы минут 10-20 назад не слышали криков? Я говорю та нет вроде,но возможно вы приехали к тем людям что вчера шумели.Но не знаю кто их вызвал,мы не вызывали,они спросили про них как часто они ссорятся и я им показала видео вчерашнее. Они все поняли и направились стучать к ним,жалко я ничего не видела что дальше было🥲потому что мы ушли. Но полиция все таки приехала.Посмотрим как подействовало
-
Доброго вечора, шукаємо житло ( кімната) для мами з донькою в районі Етобіко. Мама працююча інтелегентна жінка ( працює вчителем), донька 9 років. Житло потрібне людині з 1 січня, але хотілося б заїхати до нового року, можливо з кінця грудня. Основне побажання, щоб поруч були порядні сусіди , родина або люди жіночої статі, порядні. Напишіть будь ласка, Ваші пропозиції в приват. Будемо дуже вдячні ❤️🇺🇦
-
Надають, якщо є вільні кімнати. Ми прибули у четвер - нас с дітьми поселили. Волонтерам величезне спасибі 🙏
-
Усім привіт! наперед звичайно вибачаюсь😁, вирішив написати трішички суб'єктивщини Щось я так підрахував що за рік в Канаді у таких самих умовах по оренді разом з братами як я жив останні роки у європі у мене за рік виходить зп на 7к USD меньша*емейзінг😐* ну і якщо враховувати що у США з такими самими обставинами буде виходити ще меньше (через нете що захмарні ціни прям на усе) то тепер європа у моїх очах виграє у рівні життя не на одну голову кращою! Особисто мені тут мяко кажучи не зрозумілий цей рівень автоматизації, їдеш кудись дуже далеко постійно в заторах стоїш довго, це що якись такий рівень фетішизму😅 хтось прям від цього АМЕРИКАНСЬКОГО стилю життя кайфує? Громадського транспорту у прямому сенсі не існує, це по факту знущання над людьми