Toronto Newcomers
-
Понимаю Но мне видимо повезло и мне краткосрочно сдавали комнату возле Билли Бишопа за 1к🙄 Это если речь про краткосрочно и без возможности продления
-
Берешь грузовик в юхоле и едешь на нем в другую провинцию
-
На бнб цены выше рынка всегда и везде по миру) Меня жаба давит отдавать то что еще не заработано 😁
-
Так же и с работой🙄 Всему свое время
-
Знову ж таки, як би хто не говорив, але основна причина еміграції - економічна. Вона може бути поєднана із іншими причинами, але на це завжди зважають. І є виклики, які пов'язані із еміграцією: легалізація, мовний бар'єр, перспектива роботи. І є ціна, яку доводиться платити: це будувати оточення фактично з нуля, і потихеньку віддалятися від кола знайомих і друзів, які залишились в іншій країні. І, звісно, який сенс британцю чи французу платити таку ціну зараз надбавки до ЗП 20-25%? Мало хто навіть заради надбавки в 50-100% не погодився б на таке. Люди підсвідомо не люблять ризикувати. А їдуть ті, у кого економічна складова суттєво переважає, або хто поряд із економічними причинами шукає стабільність, безпеку та перспективи. Ті інвестують час, гроші, зусилля і отримують результат. А ті, хто приїхав і отримав першу ЗП, почав порівнювати її із тим, що отримував в Європі чи Україні, не роблячи інвестицій у розвиток - як правило, не задоволені. І навряд чи є сенс у такому разі залишатися
-
Дуже гарно розказав, Василь. Повністю підтримую. А то так сильно зараз, особливо, коли програма добігає кінця (і шанс отримати виплату також закінчується) почали з'являтись невдоволені люди, котрі наче страждають тут живучи і не цінують перспектив, а тільки скиглять і обливають все брудом.
-
я теж не дуже розумію такий підхід: ніхто нікого не вмовляє залишатись в Канаді. Скоріше, черга бажаючих тільки зростає, і це видно по конкуренції між аплікантами та відображає високий прохідний бал для одержання PR. Канада заінтересована в імігрантах але в першу чергу через професійний фільтр. Але є й ті, хто критикує і продовжує жити в когнітивному дисонансі. Право кожного
-
Привіт✨ Шукаю моделей для фотозйомки на цю суботу та неділю (18, 19 листопада) для оновлення портфоліо. Потрібно 3 людини у сб та 3 у нд. Зйомка займає лише 30 хвилин, в результаті отримаєте 15 готових фото🔥 Це може бути індивідуальна фотосесія, парна, сімейна. Хто бажає, напишіть в дірект з підходящою датою💌 Там ми обговоримо усі подробиці.
-
Я Вас не знаю, тому не Ваша справа, чому я тут. Проте якогось дива почали думати, що мені "не заходить" Канада. Якраз навпаки. Більше того, я підтримую Ваші тези в цьому дописі та нижче. Тут Ви абсолютно праві. Не погоджуюсь з твердженням, що раз півмільона на рік приїжджає, то їм подобається Канада. Багато з цих півмільйона щороку приїхали тому, що тут вони мають перспективи залишитись назавжди, виїхати з тієї країни, де народились. Наприклад, я знаю багатьох в Канаді, які залюбки поїхали жити в Штати. Але не мають перспективи там залишитись. От і обрали Канаду. Але на DV Lottery подають щороку.
-
Обмениваются ли канадские деньги в США? кто-нибудь знает