Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5295706799T Offline
    t5295706799T Offline
    Bayraktar⸙ꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋ⸙ꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋ
    wrote on last edited by
    На бнб цены выше рынка всегда и везде по миру) Меня жаба давит отдавать то что еще не заработано 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5618572971T Offline
    t5618572971T Offline
    Natali
    wrote on last edited by
    Це не те, що пощастило Це джекпот
    1 Reply Last reply
    0
  • t5295706799T Offline
    t5295706799T Offline
    wrote on last edited by
    Так же и с работой🙄 Всему свое время
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vika
    wrote on last edited by
    Знайшла крутий дівочий чат, для тих хто проживає в Торонто чи gta: t.me/ourgirlsintoronto
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    t.me/ukrainians_toronto/144143
    1 Reply Last reply
    0
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    Знову ж таки, як би хто не говорив, але основна причина еміграції - економічна. Вона може бути поєднана із іншими причинами, але на це завжди зважають. І є виклики, які пов'язані із еміграцією: легалізація, мовний бар'єр, перспектива роботи. І є ціна, яку доводиться платити: це будувати оточення фактично з нуля, і потихеньку віддалятися від кола знайомих і друзів, які залишились в іншій країні. І, звісно, який сенс британцю чи французу платити таку ціну зараз надбавки до ЗП 20-25%? Мало хто навіть заради надбавки в 50-100% не погодився б на таке. Люди підсвідомо не люблять ризикувати. А їдуть ті, у кого економічна складова суттєво переважає, або хто поряд із економічними причинами шукає стабільність, безпеку та перспективи. Ті інвестують час, гроші, зусилля і отримують результат. А ті, хто приїхав і отримав першу ЗП, почав порівнювати її із тим, що отримував в Європі чи Україні, не роблячи інвестицій у розвиток - як правило, не задоволені. І навряд чи є сенс у такому разі залишатися
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia CCS
    wrote on last edited by
    Дуже гарно розказав, Василь. Повністю підтримую. А то так сильно зараз, особливо, коли програма добігає кінця (і шанс отримати виплату також закінчується) почали з'являтись невдоволені люди, котрі наче страждають тут живучи і не цінують перспектив, а тільки скиглять і обливають все брудом.
    1 Reply Last reply
    0
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    Але ви так і не відповіли на питання: яка ваша мотивація приїзду в Канаду?
    1 Reply Last reply
    0
  • t249247821T Offline
    t249247821T Offline
    Vasyl M
    wrote on last edited by
    я теж не дуже розумію такий підхід: ніхто нікого не вмовляє залишатись в Канаді. Скоріше, черга бажаючих тільки зростає, і це видно по конкуренції між аплікантами та відображає високий прохідний бал для одержання PR. Канада заінтересована в імігрантах але в першу чергу через професійний фільтр. Але є й ті, хто критикує і продовжує жити в когнітивному дисонансі. Право кожного
    1 Reply Last reply
    0
  • t205453867T Offline
    t205453867T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Привіт✨ Шукаю моделей для фотозйомки на цю суботу та неділю (18, 19 листопада) для оновлення портфоліо. Потрібно 3 людини у сб та 3 у нд. Зйомка займає лише 30 хвилин, в результаті отримаєте 15 готових фото🔥 Це може бути індивідуальна фотосесія, парна, сімейна. Хто бажає, напишіть в дірект з підходящою датою💌 Там ми обговоримо усі подробиці.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1186901557T Offline
    t1186901557T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by
    Я Вас не знаю, тому не Ваша справа, чому я тут. Проте якогось дива почали думати, що мені "не заходить" Канада. Якраз навпаки. Більше того, я підтримую Ваші тези в цьому дописі та нижче. Тут Ви абсолютно праві. Не погоджуюсь з твердженням, що раз півмільона на рік приїжджає, то їм подобається Канада. Багато з цих півмільйона щороку приїхали тому, що тут вони мають перспективи залишитись назавжди, виїхати з тієї країни, де народились. Наприклад, я знаю багатьох в Канаді, які залюбки поїхали жити в Штати. Але не мають перспективи там залишитись. От і обрали Канаду. Але на DV Lottery подають щороку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6369256672T Offline
    t6369256672T Offline
    Amir Arsallan
    wrote on last edited by
    Обмениваются ли канадские деньги в США? кто-нибудь знает
    1 Reply Last reply
    0
  • t309483247T Offline
    t309483247T Offline
    Sergey Trutaev
    wrote on last edited by
    Добрий день! Шукаю житло (кімнату) для брата у Норт Йорку. Буду вдячний за любу інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valera
    wrote on last edited by
    Ну, про рент на хаус/ апарты писать не стоит,это очень видно и так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valera
    wrote on last edited by
    Ну я как и говорил, укр на укров пофиг. Иначе бы про проггинг уже давно написали. Что и требовалось доказать
    1 Reply Last reply
    0
  • t930721942T Offline
    t930721942T Offline
    Maryna
    wrote on last edited by
    Я багато разів казала, що Канада, це не країна для джуніків, тут люди джунами працюють, ще навчаючись. І 5-8 років досвіду для сініка це ок, а не так як в Україні, 3-5 років і ти вже лідом спокійно працюєш. В мене особисто немає жодної вакансії(джуна), ким би ти не був (фронтом, беком, фулом, дизайнером і тд))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NickGric
    wrote on last edited by
    ничего себе у вас комнаты по 2к)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5295706799T Offline
    t5295706799T Offline
    wrote on last edited by
    Испанский стыд))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1186901557T Offline
    t1186901557T Offline
    Oleh
    wrote on last edited by
    Моя думка, чому відбувається цей хейт. Українці за 30 хв заповнення анкети CUEAT махом проходили той шлях підготовки до імміграції, на який інші витрачали роки та тисячі (мед, мова, джобофери і т.д.). Їхали, абсолютно не знаючи країни та чого тут очікувати. Були такі, які щиро вірили, що Канада і Штати - то приблизно то саме. Незнання породило багато міфів + імідж Канади в світі зробив своє. Канада? Так там же ж все круто! Це ж всі знають! Приїхали - розчарувались. Ціни, пошук житла і роботи, неодхідність авто, відстані... список великий. Але такі вже давно поїхали (або не можуть поїхати, бо банально грошей на ще один переїзд не мають. Живуть від зарплати до зарплати). Але зараз хвиля хейту від іншої групи людей: тих, які зрозуміли, що ПР вони навряд отримають. А гроші та зусилля на адаптацію витрачені. І головне - час. А в умовну Манітобу такі люди, як правило, їхати не хочуть. І тому Канада така для них погана. До жодної з цих груп не відношусь, але такі от справи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6281536782T Offline
    t6281536782T Offline
    A.T.
    wrote on last edited by
    я имею ввиду не алкашей нормальных адекватных
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.